Tudtok olyan mágiával kapcsolatos könyveket ajánlani, amikben benne vannak a varázslát alapjai és/vagy haladó varázslatokat tartalmaz?
Figyelt kérdés
2019. dec. 20. 22:05
21/24 anonim válasza:
"hallok olyan hangokat, amiknek nem látom a forrását"
Ha így van, nagyon vigyázz, Matuska Szilveszter is hallott hangokat.
22/24 A kérdező kommentje:
Azért írtam, hogy kezdő vagy haladó, mert rengeteg témából írnak kezdőknek-haladóknak. Egyáltalán nem ragaszkodom görcsösen az állításomhoz, de ha ebből nincs, nem baj, elfogadok olyan ajánlatot is, amiben minden benne van. Nem értem, hogy miért válaszolnak olyanok, akiknek csak az a céljuk, hogy belekössenek a kérdezőbe. Persze a kérdésemre még mindig csak egy normális választ kaptam.
2019. dec. 22. 13:32
23/24 anonim válasza:
24/24 anonim válasza:
Igaz régi kérdés, de erősen kétlem, hogy ilyesmiről kész könyveket osztogatna egy kiadónál valaki.
Mivel, hogy a mágia az okkultizmus része és az okkultizmus a "titkos, rejtett" jelentésű latin occultus szóból alakult ki. Tehát ha kész kötetekből tanulhatnál ilyesmi nézeteket az már nem lenne titkos, rejtett.
Okítókat pedig esélytelen találnia bárkinek is, pont a fent írt okok miatt. És azért is mert senki sem kotyogná szét csak úgy a már elsajátított dolgait ilyen körökben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!