Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tudtok olyan mágiával kapcsola...

Tudtok olyan mágiával kapcsolatos könyveket ajánlani, amikben benne vannak a varázslát alapjai és/vagy haladó varázslatokat tartalmaz?

Figyelt kérdés

2019. dec. 20. 22:05
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy mást keresek tanítómnak? Magamat szeretném fejleszteni, mert tudom, hogy nem sok lehetőségem van másoktól tanulni.
2019. dec. 21. 21:18
 12/24 anonim ***** válasza:
73%

Ez olyan mint a játékprogram programozás vagy a hekkerkedés. Sok kis kocka azt hiszi, hogy tud programozni és őrült nagy informatikus, mert átír egy beállítást, vagy letölti mások szellemi terméket torerntről, miután kiguglizta.

Valójában pedig mindkettőhöz kőkemény tanulni kell mást is. Akár fizikát, kémiát, bármit, szinte már egyedül nem is lehet győzni.

Te miért akarsz varázsolni? Mit akarsz vele elérni?

2019. dec. 21. 21:25
 13/24 A kérdező kommentje:
Azért, mert mindig is úgy éreztem, hogy vonz a téma és hiszem, hogy a mágia létezik. Én is a részese szeretnék lenni. Talán végre megtaláltam azt, amiért létezem.
2019. dec. 21. 21:45
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor inkább animációs filmek gyártásban vegyél részt. Legalább több lesz.
2019. dec. 21. 22:03
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha ez az utad akkor úgyis megtalál a lehetőség, ha meg nem, annak is oka van. A mágia nem játékszer, rengeteget lehet vele ártani,hatalma tisztelet és alázat kell a használatához. Nem véletlen, hogy az igazi mágusok közül senki sem hirdeti magát, nem végez kötéseket, nem rak átkokat stb, mert tiszteli az általa használt erőt és a többi embert is.
2019. dec. 22. 05:18
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül, mester/vezető nélkül akarod elsajátítani a mágia tudományát?

Nem fog menni!

2019. dec. 22. 06:39
 17/24 A kérdező kommentje:
Szerintem van közöm hozzá. Olyan dolgok történtek már velem, ami miatt így gondolom. Hiszem azt, hogy okkal történtek, mivel most nem reális dolgokról beszélek.
2019. dec. 22. 11:34
 18/24 anonim ***** válasza:
Meséld el és megmondom jól gondolod-e.
2019. dec. 22. 11:54
 19/24 A kérdező kommentje:
Megálmodom a jövőt, megérzem, ha jó vagy rossz dolog fog történni, megérzem, ha valaki néz vagy a közelemben van úgy, hogy azt nem látom, hallok olyan hangokat, amiknek nem látom a forrását, látok árnyakat, amikor senki sincs a közelben.
2019. dec. 22. 12:57
 20/24 anonim ***** válasza:
64%

"Szerintem értelmes kérdést tettem fel"

Szerinted.

Értelmes kérdést tesz fel az ápolt is, amikor szobája ablakából lekiabál az udvaron sétáló dokiknak:

"Ti mennyi ideje vagytok a rács mögött és mikor szabadultok?"

.

Ha netán a matek nehezen megy, tedd fel a kérdést:

"Tudtok-e olyan matekkönyvet ajánlani, ami a pozitív egész számok összeadását és/vagy az integrálszámítást tartalmazza?"

.

Amíg görcsösen ragaszkodsz ELKÉPZELÉSEDHEZ és igaznak/ténynek állítod be azt, ami SZERINTED igaz és értelmes, semmilyen szinten ne akarj a mágiával foglalkozni.

Ha nem te uralod a mágiát, az fog uralni téged!

2019. dec. 22. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!