Az egyház hogyan lép fel a boszorkányok ellen? A középkort tudjuk, de manapság milyen metódusai vannak?
Figyelt kérdés
2019. dec. 14. 21:13
2/13 anonim válasza:
Heller Ágnest hagyták pl. Baromságokat beszèlni az atv-ben.
3/13 anonim válasza:
Manapság már szerintem nincsenek boszorkányok. Kihaltak. Ha nem csak mese volt.
4/13 anonim válasza:
boszorkányok sose voltak, most sincsenek és nem is lesznek soha. csak egy példája a női elnyomásnak, semmi más. de a kereszténységnek sok más praktikája van erre a mai napig, már nem kell boszorkányt kiáltani.
5/13 anonim válasza:
Manapság már az elmegyógyintézetek foglalkoznak velük, mivel oda rakják a gyagyákat.
6/13 Közveszélyes Kontár válasza:
ferfi boszorkanyok is voltak
noi elnyomas jelkepei voltak?
7/13 Mickbro válasza:
Manapság "csak" kiátkozzák őket, ill. megfenyegetik őket, h a pokolra kerülnek.
Pl. a katolikusok egy része szerint az agykontroll, a meditáció az ördöggel való cimborálás, fekete mágia.
8/13 anonim válasza:
ja én is akartam írni a férfi boszikat
azaz akiket ezzel vádoltak meg, hogy aztán elvehessék a vagyonukat vagy egyéb ok..
9/13 anonim válasza:
Az egyháznak most kisebb gondja is nagyobb ennél, pl. hatalmának megőrzése, bevételek bővítése, politikai befolyás megszerzése, pedofil botrányok eltusolása.
10/13 anonim válasza:
Egyházi különmegbízott vagyok. Egy zsoldos aki boszorkányokat öl. Inkviziió már nincs ezért az egyház a magamfajtákat alkalmazza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!