Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha úgy érzem, hogy boszorkány...

Ha úgy érzem, hogy boszorkány vagyok hol tudok tanulni? Nem vagyok gonosz, sőt szeretek segíteni. Sokszor megálmodok dolgokat, sőt tudom is előre a dolgokat, egyszerűen minden túl logikus.

Figyelt kérdés
Viszont az egészségem hanyatlóban,szerintem az lehet a háttérben,hogy elvesztettem a balanszot,ideje tanulnom és közelebb kerülnöm a valódi önmagamhoz. Ki tud nekem segíteni?

2019. szept. 17. 21:56
 1/10 anonim válasza:
26%
Roxfort. Viccet félreértve velem is ugyanez van. Sőt... Mindenre ráérzek. Hanyas lesz a dolgozatom, mi lesz holnap, hazudik e nekem xy, kibeszél e engem... Neked is van a családban akkor még egy boszorkány. Nekem a nagymamám érez ugyanígy rá mindenre. Van sok könyve ami ilyenekkel foglalkozik. Lehet venni kb 2000 ftért használhatókat. De ne dőlj be mindennek
2019. szept. 17. 22:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen,apai nagymamám volt az de ő nem a jóságáról volt híres... nem dőlök be semminek,átlátok az embereken. Igazából információgyűjtés céljából vagyok itt.
2019. szept. 17. 22:21
 3/10 anonim ***** válasza:
25%

[link]

ezen az oldalon akár ingyenesen is tudsz tanulni pár alapot és kapcsolatba lépni igazi boszorkányokkal

2019. szept. 17. 23:33
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
általános iskolában
2019. szept. 18. 06:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Jó a humorérzéketek,feldobjátok a reggelemet! :)))) Köszi a válaszokat!
2019. szept. 18. 08:22
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
2019. szept. 18. 10:41
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Előbb szerezd be a seprű2000 típusú szállítóeszközt:DD
2019. szept. 18. 10:57
 8/10 anonim ***** válasza:
25%
Ha tanfolyamra szeretnél járni, akkor ezt a helyet ajánlom: holdtemplom.hu
2019. szept. 18. 11:31
 9/10 anonim ***** válasza:
85%

Ez jó kérdés!

Engem is mindig érdekelt a spirituális fejlődés, de hiába kerestem, semmi komoly ilyen jellegű iskolát vagy tanfolyamot nem találtam és szerintem nagyon sok a lehúzós hely. Pedig simán lehetne felsőoktatásban is indítani ilyen ezoterikus szakot a sok büfészak mellé.:D

Úgyhogy marad az önképzés....

2019. szept. 18. 16:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha önös célokra próbálod használni, akkor az vissza fog ütni, és pillanatok alatt a sötét oldalon találod magad. Ha gyógyítani akarod magad akkor azt lehet szertartásokkal, de sokkal egyszerűbb meditációval, jógával, gyógyszerrel, műtéttel, vagy akár tettekkel is. Én pl az utóbbihoz írtam egy listát a több éve lezáratlan ügyeimről, aztán azon megyek végig. Például békét kötöttem az egyik szomszéddal, akivel évek óta haragban voltunk, vagy leböktem egy keresztet a lányomnak, akit egy régi barátnőm elvetetett, stb. Az ilyen lezáratlan ügyektől mindig megreked az energia, és ez megbetegít. Olyan, mint a pangó víz. Ki kell fejezni az érzéseket, a tudatalatti (vagy lélek) csak attól tud megnyugodni.
2021. nov. 8. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!