Lehetséges, hogy szerelmi kötés van rajtam?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, valamiért nem működik egyik kapcsolatom sem, és nem tudom megmagyarázni miért, az a se veled se nélküled mindegyiknél, valamiért megromlik és nem tudják se ők, se én, hogy miért, olyan mintha valaki egy szerelmi kötést tett volna rám, még véletlenül se akar működni egyik kapcsolatom sem. Szerintetek?
[link] ebből a 8 jelből 7 igaz rám/ránk.
Lehet, hogy hülyeséget kérdeztem, de nem tudom,mi lehet.
2019. szept. 9. 12:07
11/11 anonim válasza:
Szerintem az az egyszerű oka van, hogy valami olyan hibás mintát ismételsz, ami zsigerből jön, és nem is tudsz róla. Ha már több ilyen kapcsolatod is volt, akkor viszonylag egyszerű végignézni, hogy milyen mintáról van szó, és mi az, amit elcseszel sokszor már a partner választásnál. A legtöbben ezeket a családból hozzák, pl a szüleik válással vagy különéléssel végződő házasságát másolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!