Ugye ez nem a szerelmi kötés első hatása? Mert ilyet nem akartam
"Mert ilyet nem akartam"
Miért, azt akartad, ami rád nézve a karmikus következménye lesz a saját életedben, hogy egy másik emberi lényt korlátozni akarsz a szabad akaratában - teljesen függetlenül attól, hogy olyat fogtál ki, aki tudott rá szerelmi kötést tenni, vagy olyat, aki nem?
Nem.
Nincs rajta szerelmi kötés. Még egy percnyi meditálás erő sem.
Azért van magába fordulva, mert az érzelmei kicsit jönnek a felszínre, és ezek nem dúskálnak pozitívban.
Ha kérdésed van, privátban.
A szerelmi kötést 1 hónapja csináltattam. A jósnő egy megszemélyesített babával babát szúrkált, először a fejét, hogy mindig én járjak a gondolataiban. Utána a lábát, hogy mindig hozzám hozza, a kezét, hogy mindig engem öleljen, a nemi szervét, hogy csak irántam érezzen vágyat. A szívét, hogy mindig én legyek benne. Utána félrevonult 10 perce a babával azt mondta szellemekkel beszél. Utána elégettük, majd elásta és föld anya kegyeire bízta
És nem beszélek a fiúval mert azt mondta a jósnő nehogy én keressem, nekem a barátai mondták amit írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!