Csináltattam egy szerelmi kötést és azóta majd kiszakad
a szívem meg a lelkem annyira hiányzik az exem és
folyamatosan balszerencsém van ezek amiatt vannak?
Én nem hiszek az ilyen hülyeségekben, de egyszer egy ismerősöm mondta, aki ilyenekkel foglalkozik, hogy ez egy nagyon veszélyes játszma és a másik beleegyezése nélkül tilos ezt megtenni, különben egész életedet megkeseríted.
2019. aug. 31. 19:21
12/36 anonim válasza:
Őnző vagy, csak magadra tudsz gondolni, mi a jó neked.
2019. aug. 31. 23:10
13/36 anonim válasza:
Ahogy az is önző, aki a hölgyet elhagyta. Nyilván ő is magára gondolt. Miért lenne a nem erősebb az igennél?
2019. aug. 31. 23:28
14/36 anonim válasza:
Egy életre szóló leckét kaptál magadtól.
Légyszíves ezt a sztorit kommentáld be több helyre, mert fontos.
2019. szept. 1. 16:50
15/36 anonim válasza:
13, teljesen igazad van, az is önző aki a másikat elhagyja, az sem jobb annál aki ragaszkodó!
2019. szept. 1. 19:09
16/36 anonim válasza:
Ahogy az is önző, aki a hölgyet elhagyta. Nyilván ő is magára gondolt. Miért lenne a nem erősebb az igennél?
Mert az ex szabad akaratábólhagyta el, a kérdező meg a kötéssel magához kénszeríti. Ilyen egyszerű.
Kérdező: megszívtad..igen ez a kötés egyik hatása lehet. Ezért nem kötögetünk önzőségből, meg egyáltalán sehogy se.
2019. szept. 2. 06:25
17/36 A kérdező kommentje:
Értem én, de nem neki kéne így éreznie magát, hogy megörül értem?
2019. szept. 2. 13:04
18/36 anonim válasza:
Keress sürgősen valakit, aki leszedi azt a kötést, amíg bele nem pusztulsz, de ne azt aki csinálta, mert az nyilván nem értett hozzá, azért sült el fordítva, mint a puska!
2019. szept. 2. 14:32
19/36 anonim válasza:
Kérdező!
Szerintem attól a személytől érdeklődj, aki a kötést csinálta. Egyébként ki és mikor végezte?
2019. szept. 2. 14:32
20/36 anonim válasza:
Nem érted, hogy működik. Nem számít az inditatásod, mert teljesen más maga a mágia. Mintha a rossz helyett egy kicsit rosszabba vinnéd.
Ez miatt is van, de a nagyja nem emiatt van, csak a folyamatok haladnak. Manapság am is nagyon szerelmi vágyakozó időszak van egyes embereknél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!