Miért nem fordultok inkább ortodox paphoz a sok jósnő helyett?
Figyelt kérdés
Nem tudjátok,hogy az ortodox papok sokkal jobban tudnak segíteni abban, hogy megkapjátok vagy visszakapjátok a párotokat, vagy az egészségeteket, mint a sok kötést végző mágusotok? Olvassatok róluk egy kicsit!2019. aug. 29. 06:33
11/20 horka11 válasza:
Nagyon sok jót olvasram az ortodox papokról, nem tudom ez valóság alapú vagy csak hiedelem!
Nagyon szívessen venném bárki személyes tapasztalatát!
Priviben vagy itt !
12/20 anonim válasza:
Mindenkinek az a jó, aki beválik és segíteni tud rajta!
13/20 anonim válasza:
Nekem sem jöttek be a jósok, nagyon sokan átvertek!
14/20 anonim válasza:
Aki tud ortodox papot ajálani kérem írjon rám privit!!!!!!
Régóta tervezem, hogy kimegyek Romàniába paphoz, de sajnos nem ismerek ott senkit, és csak úgy elindulni nem akarok!
15/20 anonim válasza:
Én is ismerős által jutottam el, sok sikert, hátha tud valaki segíteni!
16/20 anonim válasza:
Igen, nekem is az segített! Köszönöm a posztot, nagyon hálás vagyok!
17/20 anonim válasza:
Én ismerek, aki már elvesztette a reményt, hogy sikerül visszakapja a szerelmét vagy férjét, azzal szívesen megosztom az én tapasztalatom és sikeres történetemet.
18/20 anonim válasza:
Kedves utolsó (17-es hozzászóló) engem érdekelne a történeted, megírnád ?
19/20 anonim válasza:
17-es hozzászólónak írtam privát, de nem válaszolt a megkeresésemre:(
20/20 anonim válasza:
Én is írtam neki, de nem válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!