Mi az a boszorkánykenőcs? Mi a funkciója?
Figyelt kérdés
Azt sem tudtam, hogy van ilyen. Itt egy kérdésnél olvastam róla. Utánanéztem neten, de nem lettem okosabb. Sok egymással ellentétes dolgokat írnak róla.
Van ahol azt mondják ezzel repültek seprűn a boszorkányok. Mások szerint ezzel bekentek magokat és azt elszívva hallucinálták, hogy repülnek. Milyen szerepe is volt ennek a kenőcsnek és hogy kötődik a wicához?
2019. aug. 28. 11:02
1/4 anonim válasza:
Kend be a seprűdet, éjfélkor találkozunk a Holdon!
Üdv. Vica
2/4 anonim válasza:
A középkor tájékán használták, valójában egy gyógynövényalapú kenőcs volt. Volt benne hallucinogén anyag is, de főleg afrodiziákumként szolgált. A hölgyek a seprűnyéllel oldották meg a használatát :D Innen ered a seprűn való lovaglás is, de természetesen ilyen nem történt, bár hallucinációként talán :D
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves hármas. Köszönöm. Akkor úgy érted a seprűnyelet kenték be egyfajta síkosítóval - ez volt a bkenőcs - és ezután tolták fel a seprűnyelet?
2019. aug. 29. 14:46
4/4 Kornikus00 válasza:
Kend be vele a seprűnyelét, és dugdfel a valagadba, az hívják majd boszorkány üvöltésnek, vagy pedig fordítva sül el, és "repülni" fogsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!