Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miert mutat aktivitast a...

Milan2 kérdése:

Miert mutat aktivitast a telefon lepesmero funkcioja? Van egy mobil telefonom amit CSAK ebresztooranak hasznalok honapok ota. Az utobbi napokban vettem eszre, hogy a lépésmérő funkcioja bekapcsolva maradt es aktivitast mutat.

Figyelt kérdés
A legtobb 136 lepes, ami elg sok, mert a lakasom nem nagy. Maskor 9,35 vagy eppen 0. Nem egyedul lakom a lakasban, ugyhogy azt kizarnam, hogy esetleg almomban en setaltatnam a telefont. Gondolom, csak ram szoltak volna mar. Van valami otletetek, hogy mi lehet ez? Elore is koszonok minden valaszt.
2013. dec. 3. 01:22
 1/6 anonim ***** válasza:
39%

"Nem egyedul lakom a lakasban, "

Ennyi. Valamelyikük használja a telefonodat, amikor nem vagy otthon.

2013. dec. 3. 04:23
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon izgi lehet. Szerintem szellemek játszanak vele.

Nem hallasz furcsa hangszínű suttogást?

Én igen: Ez a kérdés rossz kategóriában van, Ez a kérdés rossz kategóriában van, Ez a kérdés rossz…

2013. dec. 3. 09:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Az igaz,hogy nem egyedul lakom a lakasban,de a lakotars egyben kollega is,ugyhogy az kizart dolog,hogy o hasznalna,mert egyutt megyunk s jovunk...szoval nincs mikor.
2013. dec. 3. 21:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Szellemek?Semmilyen erre utalo jelenseget nem tapasztaltam,ugyhogy nem tudom.
2013. dec. 3. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Megszállta egy démon, és helybenjár. A megoldás: péntek 13-án éjfélkor felhívni a teleshopot és rendelni 13db RoboSchef típusú turmixgépet, majd miután megjöttek, a telefont mindegyikben 3 percig aprítani kell. A maradványokat a négy égtáj irányába kell szétszórni, olyan helyen, ahol nincs térerő! Ez nagyon fontos, különben a démon átszáll a legközelebbi működő telefonba!
2013. dec. 5. 22:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom tanacsod!Nem varok pentek 13ig,hanem meg holnap beszerzem az altalad felsorolt kellekeket.
2013. dec. 6. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!