Szerelmi kötésből mit érzékel a megkötő fél? Mit érez? (A hülyeségekre nem vagyok kíváncsi)
Figyelt kérdés
2019. aug. 21. 12:48
11/25 ******?! válasza:
Enyhe gyomorgörcs intenzív pulzus.
12/25 A kérdező kommentje:
Ez nem a szívroham jele?
2019. aug. 22. 08:18
13/25 anonim válasza:
******?! nevű bohócot ne vedd komolyan. Túltolja a "trollkodást", mert olyan régen jutott nőhöz.
14/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem vettem komolyan.
2019. aug. 22. 10:32
15/25 ******?! válasza:
"mert olyan régen jutott nőhöz."
Honnan veszed? Egy rakás szerelmi kötés ajánlatot kaptam.
Valamiért úgy érzem mostanság nagyon sokan pikkelnek rám ezen a fórumon. Lehet, hogy csak képzelődöm? Paranoia? 🤔
16/25 anonim válasza:
# 15
"Paranoia?"
Dehogy! Irónia:)
És nyilván nem érzed, hanem tudod.:D
17/25 anonim válasza:
Én csak kérdezem:
Akármi is legyen a válasz a kérdésre, nem egyszerűbb, ha megkérdezed tőle, hogy mit érzékel? A vicces bevezető mondat után lehet, hogy jól elbeszélgettek, aztán lehet, hogy érez is majd valamit.
18/25 anonim válasza:
Tételezzük fel hogy létezik szerelmi kötés (ami egyébként nyilvánvalóan nincs). Akkor ez ugyanolyan lenne, mint a nemi erőszak. Hiszen nem a saját érzései miatt tenne meg valamit a szerencsétlen akin használják, hanem azért mert ráerőszakolták. Ezen gondolkozz el.
19/25 anonim válasza:
Amugy nagyonhulye kerdesre milyen valaszra szamitassz ?
20/25 A kérdező kommentje:
Nem nagyon hülye emberek válaszát...
2019. aug. 27. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!