Átkozott lakással mit lehetne tenni?
Most béreltünk ki egy lakást, és amikor kibéreltük, akkor még jó érzésünk volt vele kapcsolatban, de mióta beköltöztünk (még nem teljesen, mert nem megy) csak a baj van vele. Eddig kb semmi nem sikerült elsőre. Se beszerelni dolgokat, se összerakni bútorokat, a roló elromlott, a csap elromlott, a tűzhely nem működik stb stb
Én nem érzek vele rossz dolgokat, de én mindig is immunis voltam sok ilyen rossz érzésre, viszont anyám folyamatosan rossz kedvű, ideges, ingerlékeny, azt mondja, hogy csak a teraszon érzi jól magát és sehol máshol a lakásban.
Tudna valaki valamit ajánlani?
Kérnék olyan válaszokat, akik nem viccből járnak erre a részére a gyakorikérdések-nek. Köszönöm.
90%-a dolgoknak, amik elromlottak, azok már benne voltak a lakásban. A csaphoz nem nyúltunk azon felül, hogy fürödtünk vele. A rolót rendeltetés szerűen használtuk. És amúgy pedig megvan a szakképzettség, szóval "bénák" se vagyunk.
Ha tudtam volna, hogy ezt átokra is lehet fogni, akkor az előző tulajjal kicseréltettem volna a fos aluvezetékezést.
Egyébként ebben komolyan hiszel? 2019 van és tényleg átkokban hiszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!