A harmadik szemet a kalorikusok, állítólag bezárják kereszteléskor...mond, ha katolikus vagy mégis, hogy vetsz keresztet?
az hogy a biblia említést esz a fenevad jeleinek a helyéről nem jelenti azt, Hogy ezekről a szabad szemmel nem látható dolgokról beszél... végkép nem a Nepáli szerzetesek on/off gombjáról.
Bocsáss meg, de ezt nevezem én vak hitűnek...azért mert oda van írva még nem jelent azt, hogy az amire gondolsz, Jézus Látott Nem? Mégis mivel látott volna ha nem a harmadik az "Isteni" szemével? TE látsz, hallasz és érzel és beszélsz. Az életedet nem egy könyv határozza meg! Nem az amit Valaki valahonnét mondott, hanem csak és kizárólag Te. a tapasztalataid a kutatásaid, az ahogy bár tétován de keresed az Utat. Nem A Könyv tisztasága vált meg, hanem a Szíved Vezet az Útra, ehhez néha le kell lépni a kitaposott ösvényről, Hogy ne más szavain kérészül tedd meg a tanúbizonyságod hanem, a sajátjaiddal azokkal amik a tieid, te tapasztaltad, te gondoltad és a szívedből szól! Ja és ha tiszta szívedből, megtalálod, soha többé nem fogysz Hinni benne. Tudni fogod hogy van! S nem kőfalak közt fogod őt imádni, hanem mélyen a szívedben, békességben.
Hogyan akarsz becsukni valamit, amit még ki se nyitottál? Ha meg már kinyitottad miért csuknád be?
erről előbb eltudnám hinni:
de az majd kiderül...
hogy hogy büntetés?
Jézus akkor mégsem halt meg a bűneinkért?
Nézd még mielőtt a géped előtt Isten káromló eretneknek titulálsz.
Nincs Különösebb bajom Egy Szent Írással sem. Egy Világvallás lapjaival sem (legalábbis még nem találkoztam olyannal)
De, azok akik belemagyaráznak olyat ami csakis a földi javakat szolgálja, és pokolra küldi azokat aki másban mer hinni, legyen az Muszlim, Muzulmán, Buddhista, Taoista, Jehova, Evangélikus, Református, Protestán, ne adj Isten Katolikus. az valahol elvan csúszva, A Kereszténység Isten Szeretetét hirdeti, vagy nem? A Buddhizmus a Békességet, a megvilágosodást nem? ...stb.
De a Szeretet vallása kiátkoz, Eretneknek titulál ha mást mondasz mint ő, de mást mondasz mint ő? s az mi Ennyi ágra szakadt röpke 2000 év alatt, úgy hogy marja egyik a másikat, ott azért el kéne gondolkozni.
PL: egy Jehovával beszélgetem a buszon, mesélte a történeteit és egyszer csak megkérdeztem: -Ön előtte is keresztény volt?- Ő-Igen, egyszer beszéltem a Jehova tanúival és megmondták nekem Isten nevét. Majd Idővel késöbb megkérdeztem a papomat, hogy tudja-e, és még ő se tudta. Majd áttértem...- de volt hasonló evangélistával is. Pedig Református vagyok 14 évesen szabad akaratomból. Persze tisztelet a kivételnek, ha a tiszteletes aki az Iskolánkba tartott hittant nem lett volna nyitott, ma se lennék az. Rengeteg Nyitott keresztény van aki nem kárhoztat el azért mert más felekezet tagja vagy, nem akar minden áron áttéríteni se. Sok Buddhistával s ateistával kerültem jó és rossz viszonyba ugyan ezek miatt. Csak megfigyeltem, hogy a keleti vallások nem skatulyáznak be mert te nem buddhista nagy hanem krisnás.
A kérdésedre vissza térve
Néz utánna mit jelentenek héberül ezek a szavak (külön-külön és egyben)
dalet
ayin
noon
dalet ayin noon
(És ha valaki neki áll zs.ni egy Biblikus ablakon, sírva fakadok)
Ha katolikus vagy, akkor a választ tudhatod: 1Jn 4,4. kizárólag ez a válasz. Nem tudom milyen okkult tevékenység van mögötted, de ez az egyetlen név ami adatott.
Én hasonlókon mentem át, óvnék mindenkit az olyn erőkkel való játszadozásoktól, amiről fogalma nincs.
én az egészet elolvastam 1Jn 4 (s véletlen tovább)
Köszi a tanácsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!