A harmadik szem, nem a fenevad jele, nem is értem honnan veszed ezt.
A harmadik szem, mindenkinek nyitva van, ha csak résnyire is, de nyitva. Csak akkor csukódik be, ha meghaltál. Minél tágabbra nyílik, annál többet érzékel az ember.
De ha itt tartunk, ha becsukod, akkor azzal azt jelented ki, hogy teljes mértekben eltűnik. De az attól még ott lesz, ugyan úgy!
Értelmezheted, ahogy szeretnéd, de attól még a megközelítésed téves. Olvass el még egy könyvet, és fedezd fel a világot! ;)
#13 engem nem érdekel jelen pillanatban a körítés ne haragudj
Engem a válasz érdekel a kérdésre semmi más ( aki még nem tudja mivel jár ha van ne mondja hogy minek akarja vissza csukni ha már kinyílt )
Be lehet. Ahogy rátrippeltél valamire, le kell csökkeni az ittenibb nézőpontokra, hangulatra.
Neked csak abban az értelemben van nyitva, ahogy mindenkinek. Szinte semmi extrát nem érzékelsz, és az elméd egyértelműen semennyire sincs megemelkedve.
13#, ha meghalsz erőteljesebbé válik, nem nyitódik vagy csukódik. A csakrák egységei mi magunk vagyunk, nincs olyan, hogy csukva lenne bármikor. Ha be lenne csukva, nem érzékelnéd a jeleket, amik az agyadban vannak, avagy egy érzéketlen, süket, néma, vak ember lennél, aki nem képes... tapasztalni a puszta léten kívül bármit.
#15 miből tudod hogy én mit hogy érzékelek? Semmi vele járó dolgot nem irtam.
Nem mindenki vágyik erre még ugye ennek is két oldala van jó is rossz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!