Telekinézis helyes gyakorlása?
Figyelt kérdés
Először is SZEKPTIKUSOK NE ÍRJANAK! Hogyan tudnám a telekinézist megfelelően gyakorolni? Elkezdtem már és voltak kisebb nagyobb sikereim de nem nagyon haladtam eddig. Valaki tudná leírná kérem?2019. aug. 11. 18:39
11/13 anonim válasza:
a telekinezis valos dolog... ha meg videokat akartak latni menjetek fel youtubera:)
nem kell neked bizonygatnia mint ahogy te sem valaszoltal az o fel tett kerdesere sem.
12/13 anonim válasza:
Kérlek akkor Te válaszoljál, mert ez nagyon érdekel itt mindenkit! Hogyan kell helyesen gyakorolni a telekinézist? De ne szkeptikusan, ha lehet!
13/13 anonim válasza:
én a papír forgatást próbáltam csak, és sikeres volt, meg a füst játék, de ha van még más is érdekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!