Segítene valaki démon idézésben?
Figyelt kérdés
Már régóta tervezem a "dolgot" csak a mágikus kör felrajzolásában vannak még hiányoságaim..meg persze egy nállam tapasztaltabb embert szívesen meghalgatnék előre is köszönöm2010. júl. 12. 14:28
1/55 anonim válasza:
Ugye a halálodat akarod.....?
Nem játék és nem olyan "hű de jó móka",ha megidézed, megszáll és ez nem játék...nézd meg az ördögűzés Emily Rose lelki üdvéért...megtörtént...és majd utána "mókázz"
3/55 anonim válasza:
Miért akarod megidézni? Csak viccből, vagy akarsz tőle valamit?
4/55 A kérdező kommentje:
örülök hogy aggodsz miattam :) de nem kell tudom mit akarok és egyáltalán nem mókából.és képes vagyok vissza tartani hogy megszáljon..ezért további segítséget várok
2. ahogy mondod :)
2010. júl. 12. 14:44
5/55 A kérdező kommentje:
akarok elég sok mindent :)
2010. júl. 12. 14:44
7/55 A kérdező kommentje:
a démonok hatalmas erővel rendelkeznek és ha "megszelídíted" akkor átadhatja,megtaníthat dolgokra én ezt akarom elérni csak ugye ez nehéz feladat ebben akarok segítséget
2010. júl. 12. 14:51
8/55 anonim válasza:
első vagyok
Hát jól van,de vigyázz magadra,én erről nem sokat tudok,de ha még sincs annyi erőd,hogy vissza tartsd,akkor nem fog jól elsülni...
10/55 anonim válasza:
HOVA TŰNT DAMON HILL, HOVA TŰNT DAMON HILL?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!