Tudtok szerelmi kötést melyt egy ember is elvégezhet? Barátnőmmel szeretnénk igy is egymáshoz tartozni de ő most nincs itt és megkért erre. Van ennek valami hátránya? Nem kérek szitkozódást
Igen!
Elkezdhetsz intézni egy közös lakáshitelt! Garantáltan összeköt 40+ évre.
Igen.
Valamilyen irányba kibillen a kapcsolat. Pl. lazulnak, megszakadnak a baráti, családi kapcsolatok, állandó valami hiányzik érzet, elégedetlenség-elégedettség gyakori váltakozása, túlfűtött, nem csillapuló nemi vágy...
Bizonytalan hány élet alatt lehet lebontani, és kiutalsz magadnak pár 10-100 életet bónuszként.
Képzeld el azt a morbid esetet mindketten a következő életeteben nőnek születtek le... működik.
Arról nem beszélve, és igen erről nem beszélnek: milyen energiák, entitások végzik ezt szellemi szinten és mit és mennyit kérnek érte.
Azért ezzek elég durva esetek...
Hát igy most egy picikét vissza tántorogtam tőle:/
Nem tudom mit gondoltam..
Csak annyi hülyeséget olvastam erről és mondjuk ezt meglehet törni is.
Ezt azért meggondolom..
Itasd le és irány a házasságkötő terme. Garantált kötés!
333333
Megpróbálok finoman fogalmazni.
A fene megette azt a kapcsolatot, amelyiket nem az ewgymás iránti szeretet és megbecsülés tart össze, hanem a kétes kimenetelű, "szerelmi kötés"-nek nevezett, kétes kimenetelű mágikus művelet!
AA kényszerítés előbb-utóbb teher lesz, hiszen akkor is él a kényszerű kapcsolat, ha a másik sorozatban nemtetsző dolgokat művel. Ez a kényszerű kapcsolat pedig gyűlöletet generál, a mágikus kötés viszont nem enged váltani.
.
Szeresd teljes szivedből barátnődet, éreztesd vele, hogy ő az egyetlen, aki kell neked - és ez többet fog érni, erősebb lánc lesz a mágiánál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!