Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mindenkinek megvan írva a sorsa?

Mindenkinek megvan írva a sorsa?

Figyelt kérdés
Minden megvan írva oda fent? vagy mégis, hogy működik ez? "Normál közegben mindenki maga irányítja azt"-szerintem ez h*lyeség, akkor az is megvan írva, hogy normál közegben legyen. Mit gondoltok, meglehet változtatni a sorsunkat, vagy meg sincs előre írva?
2010. júl. 5. 10:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem olyan, mint az autózás. Te ülsz a kormánynál. Ha Budapestről indulsz, akkor indulhatsz Pécs felé, de Miskolc felé is. (Ha viszont Londonból indulsz, akkor nem biztos, hogy eljutsz Magyarországra.) Ha már Szekszárdnál jársz, akkor nehezen mehetsz el már Miskolcra, mert lejár az időd. Vagy el sem juthasz, mert leszakadt a Duna-híd. Tudod, hogy Pécs felé Dunaújvárost és Paksot érinted, de nem tudhatod, hogy ki jön szembe, kikkel találkozol.

Összefoglalva, bár az utat sejted, de mégsem tudod mi pontosan mi vár rád. Módosításra van lehetőség de nem mindig. (pl. nem tudsz megfordulni az erős szembeforgalom miatt)

2010. aug. 1. 23:58
 12/17 anonim ***** válasza:
mindenki másban hisz ... Az én véleményem szerint igen is van sors, és én a véletlenekben nem hiszek ... Meg van mindenkinek írva a sorsa ... Nincs olyan hogy jó vagy rossz döntés ... Ha te úgy döntesz hogy ki állsz valaki vagy valami mellett, és az úgy van megírva, hogy arra nincs szükséged, akkor úgy is elveszíted előbb vagy utóbb, ha meg úgy döntesz hogy eldobod azt a valakit vagy valamit, és a sors neked szánta, akkor előbb vagy utóbb úgy is a tiéd lesz ... Szóval nincsennek véletlenek, minden okkal történik ... :)
2015. márc. 24. 09:18
 13/17 anonim ***** válasza:
Bár a kérdés nem mai, azért válaszolok rá. Mindenkinek meg van írva a sorsa. Az előttem szólók jöttek "útelágazásos" példákkal, meg hasonló elcsépelt dolgokkal, de vegyük kicsit komolyabban a dolgot. Kezdjük a legelején: már ott kapsz egy pecsétet az életed további részére, hogy hol/hovászületsz. Remélem nem kell taglalnom, hogy miben részesül, milyen körülmények között stb.stb. ha mondjuk az USA-ban vagy épp Németországban születsz, vagy ha épp Zimbabwe-be vagy épp Indiába. Nyilván kivételek mindig vannak, de ez azért elég meghatározó dolog. Az élet további része: van aki leél egy egész életet úgy, hogy reggeltől estig vezet, úton van, soha 1 baleset, koccanás sem éri. Más balesetezik, meghal. De továbbmegyek: vannak akik olyan balesetből, szinte karcolás nélkül! kiszállnak egy autóból, amire ránézésre azt mondaná az ember, hogy nincs az az isten, hogy aki abban ült az nem szakadt darabjaira. Van ilyen eset, nem is 1. Más meg megcsúszik, beveri a fejét, aztán szörnyethal... Ilyenkor mondja az ember hogy előbbi szerencsés volt, utóbbi meg szerencsétlen, én pedig erre mondom azt, hogy az előbbinek ez meg volt írva, neki még élnie kell a nagy könyv szerint, míg az utóbbinak ez/ennyi volt megírva, ez a sorsa. Az is látható, hogy vannak emberek akik világ életükben léhűtő, semmirekellő emberek voltak, mégis éldegélnek, sokszor átlag felett, fogalmad sincs hogyan, miért, de jól megy neki. Más pedig tanul, hajt, robotol, és nem viszi semmire. Nem 5 meg 10 év alatt, hanem 40-50 év alatt sem. Nem feltétlen anyagi javakra gondolok, úgy összességében mindenre/bármire. Aztán vannak akik éppen istenben hisznek, (szándékosan kisbetűvel írtam), mint ahogy minden vallás, ez is káros, mert az. Remélem nem kell bemutatni az iszlám fanatikusait, akik a vallás miatt olyanok amilyenek. Meg aki annyira meg van erről győzödve, hogy isten és miegymás, mindig azt szoktam mondani, menj oda egy szülőhöz, aki mondjuk 5 évesen elvesztette a gyerekét mert vki megölte, vagy menj oda egy balesetben lebénult emberhez és mesélj neki istenről meg az ő jóságáról... Nincs isten, nincsenek elágazások. Sors van. Ami meg van írva. Nem látsz a jövőbe, ha az a sorsod hogy 40 évesen nekicsapódj egy fának autóval és életed végéig lebénulj, akkor ha balra mész ha jobbra 20 évesen, 40 évesen ott leszel feltekeredve a fán. Ha pedig az, hogy 80 évesen is egészségesen élj és a legnagyobb problémád az életben hogy a sok húszezrest melyik párna alá tedd, akkor az lesz. Akkor is ha 30 évesen inkább felmondasz ahelyett hogy tovább maradnál a munkahelyeden és akkor is, ha tovább maradsz, ahelyett hogy felmondanál. Ez csak egy marha egyszerű példa volt természetesen. Csak ezeket a dolgokat az ember 2 szóval illeti, szerencse, meg szerencsétlen(ség). Holott nincs ilyen. Sors van.
2017. aug. 23. 19:31
 14/17 anonim válasza:
13as igazad van. En ezt tudom sajat boromon megtapasztaltakbol. Pl 7 eves koromban egy medium megmutatta az elmemben holografikusan szinesen a leendo baratnoimet felnotten (es kislányként is, de ezeket filmszeruen mintha egy kamera figyelte volna oket) es azokat a szemelyeket, ferfiakat, akikre le fognak cserelni, ugyis tortent minden. Elso exemet tobbszor visszairanyitotta hozzam, de mindenképp ugyanaz lett a kimenetel, hogy elhaggyon azert a ferfiert, akit megmutatott. Tobb film is bemutatta, hogy nem lehet kikerulni a sorsunkba foglaltakat, illetve lehet de csak kisebb dolgokat. Akkor megmondta vannak tesoim, de nem szabadott elobb talalkozni mint ahogy megvolt irva es oket is filmszeruen mutatta meg akkor jelenlegi korukban es felnottkent is. Mondta lesz szajrakom lett is felnotten. De o tavgyogyitassal egy pillanat alatt meggyogyitott. Auto elfog utni, ugyis tortent, de ott termett szellemkent majd teleportalta magat es engem ezutan a kórházban masodpercek alatt rendbe tett, minden karcolas elmult. Az osszes szakvizsgámon, vizsgaimon segitett, volt hogy lefagyasztotta a tanarokat, diakok csak anynit lattak belole hogy bambul.
2017. dec. 29. 18:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Kezdem egyre jobban elhinni.Hiába próbálok az életben előre haladni,21 éves koromtól minnél jobban próbálok,annál jobban kicseszik az élet szerencsétlen helyzetekkel,családtagok elvesztésével,mentális és testi betegségekkel,míg más ismerőseim probléma nélkül leküzdik ezek az akadályokat.Kezdem azt hinni hogy nekem 20 éves kor után lecsengett és már élnem sem szabadna csak a testem nem adja fel.
2022. ápr. 19. 10:49
 16/17 anonim ***** válasza:
A másik variáció, ami igaz lehet, hogy pont ezek a folyamatos szerencsétlenségeknek az a lényege hogy magam vessek véget az életemnek, mert ez a sorsom,és az élet mindenáron erre az útra akar terelni. Teljesen logikus lehet ez is, még akkor is ha más nem ért velem egyet. Előző voltam.
2022. ápr. 19. 12:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Az életed értékes, fiatalon még bármi történhet, nem szabad eldobnod az életedet, ez biztosan nincs megírva!
2022. ápr. 20. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!