Ha a jós/jósnő személyesen találkozik veled, sőt beszélgetésre is sor kerül, meg tudja figyelni a magatartásodat, apró rezdüléseidet, pupillád tágulását/szűkülését, apró testi megnyilvánulásaidat, mondatszerkesztésedet, szóhasználatodat stb., akkor mint gyakorlott emberismerő, sokszor kiválóan rátapint a személyiségvonásaidra, képes kikövetkeztetni, hogy mi történt veled a múltban, ami a jelenhez vezetett és mi történik majd nagy valószínűséggel a jövőben. Persze mindezt nem pontosan és konkretizálva, hanem csak úgy tendenciájában, statisztikai valószínűséggel.
2018. nov. 30. 20:19
12/16 anonim válasza:
Szerintem nem szabad általánosítani .
Vannak akik a pénzért mindent osszehazudnak, de én már találkoztam igazi jósnővel is.
Kávéból jósolt , olyan dolgokat tudott és mondott hogy köpni nyelni nem tudtam amikor megtörtént.(mivel nem hittem el neki)
2018. dec. 1. 14:30
13/16 anonim válasza:
Egyetlen emberrel találkoztam eddig akinek volt efféle képessége, egészen addig szkeptikus voltam; majd mondott olyan dolgokat amiket 1000% hogy csak is Én tudhatok magamról (nem belemagyarázható mondatok hanem konkrét cselekedetek) , ott megállt bennem az ütő.
Szóval igen, a 99%-a kamu, a maradék 1% meg nem hirdeti magát.
2018. dec. 2. 23:06
14/16 anonim válasza:
nekem jósoltak mãr, mnem is a távoli jövő érdekelt, “csak “kérdéseim voltak, amikre választ szerettem volna . egy- két alkalom valódi jósnál ( nem ezotv-s hülyeség!) nem gond, de akinem hisz benneELEVE úgy fog kérdezni, vagy viselkedni, a válaszok se lesznek jók neki, mert nemugyvanaz. Aki viszont hisz benne, néha átcsúszik s ló masik oldalára, hogy állandóan jósoltatna. De! a jövő képlékeny, azt nem lehet tudni, hogy pontosan mi lesz? A jelen élethelyzetből kell indulni, és a kártyák segítségével felvázolni a lehetséges sors-fordulatokat.
2018. dec. 18. 13:12
15/16 anonim válasza:
Pénzlehúzás. A hiszékeny ember adója.
2018. dec. 31. 21:18
16/16 anonim válasza:
"a jövő képlékeny, azt nem lehet tudni, hogy pontosan mi lesz"
Ilyen szinten bárki tud jósolni bárkinek. És pont ebből látszik, hogy csak átverés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!