Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Valaki aki tényleg tud jósolni...

Valaki aki tényleg tud jósolni, segítene nekem?

Figyelt kérdés

Csak annyit mondjon meg miért ennyire szar az életem,és örökre ilyen marad? Már nincs erőm pozitív dolgokat keresni,vagy reménykedni,belefáradtam az egészben,és nem bírom tovább! Tudni akarom lesz még jobb,vagy már nem?

Én már mindent megpróbáltam,de rosszabb ól rosszabb lett,és egyre mélyebb szakadékba zuhanok!

2018. szept. 26. 06:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%

Csillagjegyed, aszcendensed, eletkorod, szemed szine, foglalkozasod, hobbid, es mit szeretnel?

Ezek alapjan josolok neked.

2018. szept. 26. 07:34
 2/11 anonim ***** válasza:
93%

Ingyenes jótanács: fogj egy papírdobozt. Legyen egy kis nyílás a tetején, olyan mint a választásokon, mikor bedobjuk a szavazólapot.

Nos. Mikor jósokhoz, hasonló kuruzslókhoz fordulnál, a pénzt, mit rájuk szánnál, bedobod a dobozba. Ezt csináld sokáig. Vigyázz! Türelmesnek kell lenned. Ki ne nyisd a dobozt túl hamar, akkor nem működik a varázslat!

Mikor már jó nehéz, vagy már alig fér bele pénz, kinyithatod. Megszámolod és befizetsz egy wellness hétvégére. Sárvár, Zalakaros, Kehidakustány stb. Sőt, ha ez nyáron van, és jó sok gyűlt össze, akár egy görögországi stb. útra.

Áztatod magad, pihensz, jókat eszel. Ha szingli vagy, ismerkedsz ellenkező neműekkel (vagy azonosakkal, hogy pc legyek). És jól érzed magad.

Alternatíva: add pénzt a jósnak, és ő majd elmegy helyetted üdülni. A te pénzedből.

2018. szept. 26. 08:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kettes jol irja ott a pont
2018. szept. 26. 08:46
 4/11 anonim ***** válasza:

én azt jósolom meg, hogy senki nem tud segíteni, főleg innen

egyszer eljön az a pont ahonnan nincs lentebb csak felfele

amúgy, a hozzá állásoddal is baj lehet

minden jóslás amúgy egy fiktív dolog az igazit majd a patológus mondja ki

te irányítod a sorsodat semmi sincs előre megírva

lesz jobb, ha változtatsz a hozzáállásodon, nem csak nyafogsz és soha nem adod fel

2018. szept. 26. 08:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, a jövő nincs kőbe vésve. Lehetőségek vannak, de más kérdés, hogy te ezek közül mivel élsz, melyik utat választod. Olyan, mint mikor elmész egy Burger Kingbe. Valószínűleg nem fogsz szarvaspörköltet kapni, tehát van, ami ott neked nem opció, még ha jól is esne, de az ottani kínálatból bármit és bármennyit választhatsz.
2018. szept. 26. 09:32
 6/11 anonim ***** válasza:

Mosolyogj! Nyilvanosan ok nelkul mindenkire, es koszond meg, hogy te egyaltalan elsz.

Adakozz! Csak ugy ingyen es bermentve adj oda valamidet masnak. Barmit. En konkretan apropenzt szoktam "elejteni" az utcan, hogy ha valaki azt megtalalja, hozzon neki szerencset. Hihetetlenul boldogga tesz. Nagyon sokan irigyelnek es szeretnenek a helyedben lenni, hidd el.

Az elet tele van olyan dolgokkal, amikert erdemes elni. Nem kell nagy dolgokra gondolni, hiszen Isten ajandekai lehetnek pl. a viragok kozt boldogan repkedo pillango, a nagyban "pletykalkodo" madarak, a halkan csordogalo parak...stb. Csak tard ki a szived, ne nezz tv-t mert az hulyeseg, nezz inkabb csak filmeket, hallgass olyan zenet, amit nem masok, hanem te szeretsz (en konkretan a jazzt szeretem, amit senki mas), olvass el barmilyen konyvet. Ne kovesd a divatot, azon csak masok gazdagodnak.

Ne menj el josoltatni, felesleges, csak a masik fog beloled meggazdagodni.

Es NE, ismetlem NE varj arra, hogy mikor, mitol lesz jobb. Te magad alakitod a sorsod, olyan lesz, amilyet te szeretnel. Ne gondolj nagy, draga dolgokra... egyszeruen csak erd be a kicsivel es ha boldogga tud tenni az, hogy reggel kisut a nap, nagyon szerencses leszel.

Egy hihetetlenul boldog ember ☺

2018. szept. 26. 09:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Amit a kettes ír az árverés, én igazi jós vagyok és nagyon szívesen segítek neked! Természetesen bankkártyát is elfogadok.
2018. szept. 26. 14:09
 8/11 anonim válasza:
Feküdj le egy ágyra,kényelmessen helyezkedj el,és csukd be a szemed...És csak gondold azt,hogy a halálos ágyadon,mikor már csak perceid vannak hátra,és kezd el felsorolni,hogy miket csináltál volna,ha még fiatalabb voltál.Biztos olyan gondolataid lesznek,hogy "Az emberekkel nem törődtem volna,hogy mit gondolnak rólam stb...",és mikor 10 perc után kinyitod a szemed,el fogsz csodálkozni,hogy "wáo,ezt nem hiszem el,nekem még itt van előttem az egész életem,és még bármit megcsinálhatok,amit akartam."Remélem segítettem,de még elmondom a kedvenc idézetem,ami miatt másnak fogod látni a világot."Az idő repül,viszont te vagy a pilóta".Remélem hogy átgonoltad amit itt leírtam,Szia🙂
2018. szept. 26. 15:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Az életed jóra fog fordulni. Soha ne add fel!
2018. szept. 26. 18:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Persze.

Ne engedd meg magadnak azt a felelőtlenséget, hogy másoknak add hatalmad a jövőd megírásához.

2018. szept. 27. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!