Ismertek olyan jósnőt vagy boszorkányt budapesten aki tud jósolni? Persze nem ingyen
Figyelt kérdés
2018. febr. 24. 22:21
2/11 anonim válasza:
Igen, csak olyan jósnőket ismerek, akik nem ingyen jósolnak.
3/11 anonim válasza:
Ha kóklerek is, nem bolondok!
Ha fizetsz a jóslatért, akkor sincs garancia rá, be nem válása esetén te leszel a hibás, mert időközben valamit nem helyesen csináltál.
4/11 anonim válasza:
Én is tettem már fel ilyen kérdést, de normális választ nem nagyon kaptam rá. Manapság ezek szerint már nincsen nagyon ilyen szolgáltatás?
6/11 anonim válasza:
Én tudok ilyen jósnőt. Nem kókler és nem is horror áron jósol. Cserébe bejön, amit mond, sokan visszajárnak hozzá. Nem akarom itt reklámozni, akit érdekel, az írjon privátot.
7/11 anonim válasza:
Írj Magdinak a facebookon. Radics Peti személyes ajánlásával.
8/11 anonim válasza:
Csalót ismerek Budapesten jó_sokat, de nem csaló jósok nincsenek.
9/11 anonim válasza:
Olyan lélekgyógyászt ismerek aki ráérez a dolgokra, el tudja mondani mi zajlik benned. Mi miért történik körülötted, és tanácsokat ad, energiákkal gyógyít, segít. Nem jóslásnak mondanám de nekem 100%ban bejött amit mondott. Visszajárnak hozzá. Én is. Életem minden területén tudott segíteni, normális áron. Privátban adok több infót, ha érdekel valakit.
10/11 anonim válasza:
Jó pénzér én is jósolok neked!
Az is lesz kb annyira hiteles, mint egy "jósnő" vagy "boszorkány" jóslata :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!