Elmagyarazna vki a jelentesuket?
Ma nagytakaritas kozben talaltam ciganykartyat,aztan kivancsisagbol huzztam lepokat.
2x3 lapot huzztam,elsore igy jottek sorban a kartyak:allandosag,katonatiszt,nagypenz.
Masodszor is huzztam,akkor:haz,szerencse,utazas
Katonatiszt ad neked nagy pénzt vagy lopsz tőle
A sok pénzből lakásod felújítod és utazgatsz majd
Az állandóságot és a nagy pénzt nem kell magyarázni. A katonatiszt hivatalt, hivatalos személyt jelent, esetleg hivatalnokot (hivatali közalkalmazott vagy köztisztviselő).
A házat, szerencsét és utazást szintén nem kell magyarázni. Mondjuk annyiban, csak, hogy az utazás több, de kissebb utat jelöl, ha jól tudom.
Nem jól értelmezed !
Ezeket egyben kell kiolvasni. Nem külön van értelme, hanem egyben jelentenek egy valamit és egy hozzákapcsolódó másikat. Ezért kell páronként kihúzni őket.
Az első csomag hogy pénz áll a házhoz. Pénzhez jutsz valahogyan. Valami hivatalos embertől szerzed meg, ez az egy stimmel.
A másik csomag pedig az, hogy te ezt mire költöd, ha persze igaz a jóslás, mint módszer. Lakásodba veszel valamit, lehet TV-t vagy felújítasz valamit illetve elmész belőle valahova nyaralni vagy utazni
Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!