Te melyiket választanád?
Figyelt kérdés
Az egyik jósnő 1000 Ft-ért jót mond, lesz pénz, pasi, jó élet. A másik 500 Ft-ért borúlátó, vagyis szomorú leszel, nyomorult, semmi nem fog sikerülni. Melyiket választanád, ha legközelebb is menni akarsz? Ugye a jót mondót? Vagyis mikor látják be a jósnő hívők, hogy a ők nem a jövőt akarják hallani, hanem a jót. Vagyis ergó: az egész jóslás csak kamu.2018. júl. 2. 13:44
1/9 r.sentinel válasza:
Nem mas a hibas azert mert valaki hatarozatlan vagy ketelkedik magaban, tetteiben. Amikor valaki joshoz fordul annak ezen teruleten vannak megoldatlan feladatai es megerrositest, biztatast, iranyutat kivan kapni. Sot ket kulombozo bnezetre is kivancsi volt ezert megjobban ketelkedik onmagaban es egyben az egonak enegedve megtalaltal magan kivul a hibast es iteletet is hoz masok felett. Ezen csak mosolyogni lehet es biztatast adni hogy ne kint keresse az utmutatast hanem kicsit forduljon befele es figyelje meg a sajat kihatasait a kornyezetere es problemaival nezzen szembe, ellenkezo esetben megnagyobb feladatokat kap az eletben hogy megfelelo utra terelje, hatha megis elgondolkozik, ha nem hat nem, jobbat ne varj ha nem vagy kepes lepni.
3/9 anonim válasza:
Üzletet kötnék mindkettővel és jól megszednénk magunkat mindhárman. :-D
4/9 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy én ingyen is tudok hasracsapva kitalálni valamit, s mivel én jobban ismerem magamat, sokkal pontosabb lesz... Nem fizetnék jósnőnek soha.
5/9 anonim válasza:
Amit jósra költenék, betenném egy dobozba, és mikor már jól tele van a doboz, elmennék egy wellness hétvégére.
De a hülyék a jósnak adják, aki - elmegy arra a wellness üdülésre a hülyék pénzén.
7/9 anonim válasza:
Az én josnom nem csak a jót mondja , nem mindent konkrétan meg azt is h milyen betegség lesz a családban , nem vagyont ker és minden bejön!
8/9 anonim válasza:
Nálad ez így működik ? akkor egészségedre. Én egyszer voltam, de az a valaki mindent tudott rólam , ezért mentem, nem azért hogy lehazudja a csillagos eget is.
9/9 anonim válasza:
Nekem megjósolta a deviza hitel bedőlését, ezért a válság kitörése előtt forintra váltottuk a lakáshitelünket. Teljesen hülyének néztek minket a bankban, hisz ez 750ezer forinttal került többe akkor.
Hálás vagyok az infóért, mára vitt volna mindent a bank!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!