Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Van valamilyen jóslat a...

Van valamilyen jóslat a 2018-as választásokról?

Figyelt kérdés

Biztosan van valamilyen jóslat arról, hogy ki fog nyerni. Milyen kormány lesz?

Elég ha annyi szerepel a jóslatban, hogy a migránsok bejönnek-e hazánkba. Nostradamus ilyenek ?

2018. ápr. 3. 16:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Előző, használd a józan eszedet. De, mondom, ha neked ezotériában tapasztaltak kellenek, hogy felülvizsgáld végre a nyirkai jóslat gyanússágát, akik kismillió jóslattal, ufológiával, logikusan, és szintetikusan pro-és kontra érveket ütköztetnek évtizedek óta, Rendszeresen járnak Gizába a piramisok ALÁ és videóra veszik, vagy akár a Bucsecs hegységről és készítettek videót (Erdély), az ottani anomáliákról, a háttérhatalmat elemzik ALÁÍRÁSOS, PECSÉTES doksikból és politikusok videóra rogzített beszédeiből (és nem sorolom tovább),

akkor:

boldognapot.hu

valamint Enigmák c. videók a youtube-on

(Száraz Gy. & Horváth Z.).

(NEM a régi "Enigma" műsor mai vendégeire utalok, bár ott is megfordulnak értelmes és tapasztalt emberek, de őket ritkán néztem-hallgattam.)

Száraz Gy. és Horváth Z. tehát rengetegféle jóslatban lát potenciált, de PONT a nyirkaiban NEM IGAZÁN.

Mondom, sok évtizedes tapasztalatukat követően, de egyébként is elég egy kis logika és éleslátás, hogy felismerd, a nyirkai jóslat igen csak gyanús, hogy kitaláció, kamu (bár természetesen manipulatív okokból akad benne reális tartalom is - kis százalékban).

2018. ápr. 7. 19:00
 22/26 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat és köszönjük jósok ;)

Leszerepeltetek !

A Fidesz győzött fölényesen méghozzá 2/3-al, tehát nem lesz bevándorlás. Nem kell megijedni hogy felrobbanatanak az utcán vagy menekülni kell a negyedből. Hála Istennek és hála Orbánnak !

2018. ápr. 10. 18:44
 23/26 anonim ***** válasza:
Attól az UFÓ-k még megszállhatnak, ellenük nincs védelem. Ha már az ezoteria ketagóriában vagyunk.
2018. ápr. 10. 20:13
 24/26 anonim ***** válasza:

Nem fognak megszállni az ufók!

Aláírás: Viktor, az idegen lány.

2018. ápr. 10. 20:17
 25/26 anonim ***** válasza:
Mindig is tudtam, hogy csak egy kislány.
2018. ápr. 10. 20:22
 26/26 anonim ***** válasza:
Mondtam én, hogy a Fidesz fog nyerni és erre tessék jönnek azzal, hogy nem léteznek jósok. De király vagyok. :D
2018. ápr. 12. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!