Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Miből lehet mégVudu babát...

Miből lehet mégVudu babát késziteni ami nem rongyból és gyergyából van?

Figyelt kérdés
sziasztok hogy tudnék vudu babát késziteni ami nem gyertyából vagy rongyból van? Én zsir krétára gondotam még de nem tudom hogyan csináljak baba forma mintát? Valaknek esetleg valami ötlet? Köszönöm!

2018. febr. 28. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:
47%

Én reggelente nyomok ki egy formát.Van hogy mondom közben

hogy vúúúuuuuduuuuuuduuudddu!

2018. febr. 28. 21:44
 2/3 anonim válasza:
Ne akarj csinálni, mivel azt mások "bántására" használják fel, viszont minden visszaüt. Semmiképp nem jössz ki jól belőle.
2018. márc. 1. 10:13
 3/3 anonim válasza:
Szerintem nem nehezebb, mint egy átlagos babát készíteni. Saját véleményem, hogy nem feltétlen kell élethűre csinálni, akár zsákból is lehetne a baba, a lényeg, hogy hasonlítson az illetőre (haj, ruha és esetleg arc, ha meg tudod csinálni), vagy szimplán írd oda a nevét a mellkasára (pólóra).
2018. márc. 1. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!