Ti elhiszitek ezt?
Figyelt kérdés
Blikk oldalan olvastam hogy Jambor Juda a 12. században azt josolta, hogy 2018. marcius 19-en eljon Jezus meg Isten elhozva a vilagveget de a hivo keresztenyeket megmenti, a tobbi emberre halal var.(?)
Ti elhiszitek? En nem tudom, remisztoen hangzik. Habar a logikat nem ertem, hisz az iszlam vilag istene Allah. Akkor meg az osszes muszlim meghal? :/ nem tudom vajon hulyeseg, ahogy sok evvel ezelott sokszor vilagveget mondtak de most is itt vagyunk
2018. jan. 31. 18:46
11/18 anonim válasza:
Az a remiszto, hogy a mai vilagban meg mindig ott tartunk, hogy jo par ember ilyen vilagvege joslatokon agyal.
12/18 anonim válasza:
Basszus, én hülye meg lefoglaltam a nyaralást júliusra :(
13/18 A kérdező kommentje:
Jo na ilyen fosos vagyok xDDDD de koszi xd
2018. febr. 1. 15:59
14/18 anonim válasza:
Én CSAK 15 világvégét éltem meg :S
15/18 anonim válasza:
Nem is létezett Jambor Juda,de még feljegyzés sincs róla :D
16/18 anonim válasza:
Az Ember fogja elhozni a világvégét!Már mondhatni el is hozta.Nap mint nap fertőzzük a levegőt,pazaroljuk a vizet és ahelyett hogy védenénk a földet egyre jobban csak pusztítjuk.
17/18 anonim válasza:
Hagyjuk már a vallásokat, zsebből 500 forintot nem ér. A vallás olyan embereknek készült, akik nem akarnak elfogadni bizonyos dolgokat és álomvilágban élnek. Komolyan, ha nem lenne vallás a földön, az emberek elvesznének a szimpla sügérségükben.
18/18 anonim válasza:
Már minden évre jut egy világvége, ott volt 2012, de tavaly is valami 4. vörös hold bizbazzal jöttek, Jézus is évente eljön lassan.
Aztán a farkast kiáltó fiú esetével úgysem fogjuk elhinni ha tényleg jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!