Blikk oldalan olvastam hogy Jambor Juda a 12. században azt josolta, hogy 2018. marcius 19-en eljon Jezus meg Isten elhozva a vilagveget de a hivo keresztenyeket megmenti, a tobbi emberre halal var.(?)
Ti elhiszitek? En nem tudom, remisztoen hangzik. Habar a logikat nem ertem, hisz az iszlam vilag istene Allah. Akkor meg az osszes muszlim meghal? :/ nem tudom vajon hulyeseg, ahogy sok evvel ezelott sokszor vilagveget mondtak de most is itt vagyunk
Hányszor mondták , hogy itt a világvége? Sokszor! És volt ? Nem! Jézus meg Isten megöli az embereket???? Mi van? Nem vagyok keresztény de ez már nekem is fáj ! Ők jóakarók bassszus!!! Amúgyis a jóslatok jönnek mennek...
2018. jan. 31. 19:05
2/18 anonim válasza:
Aki ezt elhiszi, az meg is érdemelné, hogy elvigye valami.
2018. jan. 31. 19:19
3/18 anonim válasza:
"Blikk" "Jambor Juda" "josolta, hogy 2018. marcius 19-en eljon Jezus meg Isten elhozva a vilagveget de a hivo keresztenyeket megmenti, a tobbi emberre halal var." <------a keresztény vallást jön megmenteni? :D
"remisztoen hangzik" nem nem csak annyira bután, mint a blikk cikkeinek 90%-a ami jósol meg ufózik.
"iszlam vilag istene Allah." Allah = Isten
XD
Na ezért nem olvasok blikket meg hát nagyon mást sem ami riogat. :)
2018. jan. 31. 19:21
4/18 anonim válasza:
Én nemtudom ezen a marhaságon sírjak vagy nevessek? :D
2018. jan. 31. 19:24
5/18 anonim válasza:
Majd kihívom istent egy párbajra
2018. jan. 31. 19:32
6/18 anonim válasza:
Még jó, hogy a Bibliában le van írva, hogy sem a napot, sem az órát nem tudhatjuk, hogy mikor jön vissza Jézus.
2018. jan. 31. 19:46
7/18 anonim válasza:
Komolyan elhisz bárki egy szót abból, ami ilyen szennykapokban van?
2018. jan. 31. 19:47
8/18 anonim válasza:
1. hiba: "Blikk oldalan olvastam",
2. hiba: Lassan 2000 éve jön el Jézus (mégse jött el),
3. nem hiba ,de tény : Mindenki meghal.
Miért lenne pont most ez a dátum különleges?
2018. jan. 31. 20:19
9/18 anonim válasza:
A Bibliaban az áll, hogy senki nem ismeri az időt az Atyán kivül ugyh. ha ez megnyugtat akkor biztos lehetsz benne, hogy nem marc. 19 en lesz mert ezt mar mindenki tudná
2018. jan. 31. 20:25
10/18 anonim válasza:
17 éves vagyok és kb 20 világvégét életem túl szóval bekaphatja az összes önjelölt jós.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!