Tudtok-e Marosvásárhelyen vagy környékén jósnőt ajánlani nekem? Valaki akinek konkrét tapasztalata is van esetleg? Köszönöm szepen
Az igazi jósnő tudja előre hogy hol lesz rá szükség ezért nem kell keresned majd jelentkezik nálad. Ha nem hiv egy se akkor nincs is rá szükséged vagy nincs a környékeden igazi jós. Hazugnak meg minek fizetnél.
Különben szerintem a valódi jósnőt onnan lehet megismerni hogy ingyen dolgozik. A lottó számok állandó ismerete feleslegessé teszi a tisztelet dijját.
Ha tudnék a kérdezett környéken jóslásból élőről, akkor sem javasolnék.
Egyszerű az ok: nem haragszom rád.
Nem tudom hol laksz, de borsodban ismerek jó pár jósnőt, akik remekül dolgoznak, viszonylag kevés pénzért. Makkoshotykán a legjobb Majoros Mária, ő képes megmondani, hogy mikor fog csörögni a telefonja.
Gagyapátiban a piacvezető jósnő monopólium Portik Judit...csakis ő a legjobb, máshoz ne menj
Judit ezen kívül vállal még masszást és aromaterápiás lehetőségeket is biztosít a kis szentélyében (
9
Kis kiegészítés, az előző vagyok
Majoros Mária:
-kártyajóslás - 1500ft
-jövöbe látás-2000ft
-mónikashow elemzés-4300ft
-ördögűzés-5000ft
-ördögűzés extrákkal-6000ft
-rúnajóslás-4500ft
-tenyérjóslás-6700ft
-masszás-4500ft
-masszázs extrákkal-7000ft
-aromaterápia-8000ft
teljesegyhónapos csomag-76000
de vannak akciók egyéni egyeztetés alapján!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!