Pahiban van egy lato, Erikanak hivjak. Remiszto dolgot is mondott, betegeset, nem tudom valoban hinni lehet-e neki 100%-ban. Van esetleg valakinek tapasztalata?
ilyen puertoricoi orákulumoknak nem hinnék a helyedben...
amit mond te elhiszed akkor nem azért lesz úgy mert előre meg volt írva, hanem te vonzod be, te valósítod meg azzal, hogy előre úgy cselekszel, mert "megmondták, hogy bekövetkezik"...
22F
Helló eprecske777!
Régen volt nála pár ismerősöm, nekik bejött amit jósolt, amúgy a hölgy elég híres az országban.
Meg van a telefonszáma?
Légyszíves küld el privátban.
Ismerőseimnek nincs meg.
Én is gondolkodtam hogy elmegyek hozzá, de mivel nincs elérhetőségem, nem tudom elérni.
Ha voltál nála légyszíves írd le privátban, hogy hol lakik páhiban.
Köszi!
Köszi a telefonszámot.
De ha személyesen kell menni, akkor eltudnád mondani, hogy hol van a településen belül.
mert engem max te tudnál útbaigazítani.
Köszönöm a választ megint.
Azért akkor szerencse is kell ha az ember találkozni akar vele, mert mi van ha nem megy ki mikor ott vagy?
vagy épp van nála valaki és azért nem megy ki, az ember meg akkor hiába ment el oda hozzá.
Ezért lenne jó a telefon ha felvenné, azért annyira senkinek nem lehet rossz stílusa, hogy még a telefont sem veszi fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!