Kipróbálnád? Aztán írd meg nekünk véleményed! (bővebben lent! )
Korongok hetes
Borús kilátások.Most semmit ne akarj kierőszakolni,és légy óvatos nehogy fútóhomoknon találd magad.
Ezt húztam.Pontosan mit mond szerintetek?
nem hiszek az ilyenekben, de jól el lehet szórakozni vele.
eddig csak pozitív jelentésű kártyák jöttek ki, úgyhogy itt hagytam abba XD
Kipróbáltam.
Ez jött ki:
"Botok négyes. Siker. Azon vagy, hogy ügyeid legjobban intézd, és összhangba hozd. Ez sikert hoz."
A diadalszekér. Egy nagy utazás. Akár ténylegesen elutazol, akár másképpen kötsz ki új partokon: remek, eseményekben gazdag időszak előtt állsz, amelyben izgalmas kihívások és feledhetetlen csúcsok várnak rád.
Na ezt szeretném elkerülni, csak nem ismerek rá módszert ;)
Ez jött ki: Egy szívélyes együttlét. Most összekerül az, ami összetartozik. A megfelelő emberek a megfelelő ötletekkel a megfelelő pillanatban.
Hozzátenném: a következő napokban az egyetlen betervezett találkozóm a fizikatanárommal van, akinél, ha minden igaz felelni fogok, de remélem kitalálunk valami jó (könnyű) kérdést :)
A főpap:"Egy mély értelmű tapasztalat. Vagy világosság gyúl benned egy tisztázatlan ügyet illetően, és hirtelen megérted, mire volt jó ez az egész, vagy pedig valami újba kezdesz, ami igen bölcs dolog."
bakker nem azért, lehet hogy szánalmas vagyok, de ez tényleg pont idevág!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!