Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Anyukám februárban meghalt....

Anyukám februárban meghalt. Vajon uzenhet fentről? A többi lent

Figyelt kérdés
Édesanyánk hirtelen halt meg februárban. Nem tudtunk tőle elbúcsúzni sem. Egy régi barátnője 53 éves barátság volt az övéké a temetés után nem sokkal felhívott és azt mondta anyu megjelent neki és általa mindenkitől elköszönt. Mindenkihez volt a családban egy két szava. Kérte bocsassunk meg neki hogy ilyen hirtelen kellett neki távozni. A barátnő olyan dolgokat is említett amiről ő nem igazán tudhat. Ilyen az én vetélésem ami tavaly májusban történt. Mondta a hölgy hogy anyu azt üzente ne szomorkodjak a vetélés miatt mert harosan lesz kisbabánk ő már látta és ha leszuletik a baba a földre ő fog vigyázni rá. A barátnő nem tudott a vetelesrol mert senkinek nem mondtuk három ember tudta a családban rá is kérdezett hogy igaz volt e? Február óta eltelt pár hónap és a baba sehol. Orvostól orvosig járunk hiába. Én hiszek az ilyen dolgokban. Másnak mi a véleménye?
2017. aug. 1. 15:48
1 2
 11/15 anonim válasza:
hány éves vagy?
2017. aug. 19. 16:44
 12/15 A kérdező kommentje:
38 éves vagyok. Örülök hogy mindenki tudni véli hogy igen anyu bárkinek is elmondta. Én tudom hogy nem tette...oka volt arra hogy ne tegye...de ezt már nem akarom bizonygatni. Ha lesz még gyerekem örülni fogok neki ha nem akkor maradok az eddigi tevékenységemnél és továbbra is szegény gyerekeket próbálok meg támogatni...
2017. aug. 20. 10:08
 13/15 anonim ***** válasza:
akkor minek kérdezed? Csak úgy tudhatja, ha tényleg üzent, vagy ha elmondták neki. Ennyi. Ha nem hiszel nekünk, akkor marad az, hogy tényleg üzent. Minek kérdezel?
2017. aug. 20. 11:19
 14/15 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó válaszoló. Hogy te milyen kedves vagy....ez az oldal azért van hogy kérdeztünk. Nem kell mindenkinek mindenre válaszolni..
2017. aug. 20. 13:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem fogod el amit mondok?

Vagy élőtől tudta meg, vagy természetfeletti dolog van. Ennyi.

Ha tényleg csak az anyád tudta, akkor elkotyogta valakinek.

Ezt a lehetőséget kizártad, szóval higy abban, hogy a szelleme vagy nem tudom mi beszélt hozzá. Innetől kezdve felesleges feltenned a kérdést. Higgy amiben akarsz.

2017. aug. 20. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!