Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ti is azt látjátok amit én?

Ti is azt látjátok amit én?

Figyelt kérdés

Ma együtt voltam a férjemmel,règòta tervezzük a babàt.Gondoltam vetek rá,hogy teherbe estem-e.Persze ha nem jön meg akkor megyek orvoshoz is. :) Szòval csak kìvàncsi voltam,mit hoz a kàrtya.

Kérdèsre a válasz: Üzenet

A háttèrben ez àll: Vágyakozàs

Következmènye: Levèl

Vége:Szerelmes fèrfi

2017. júl. 9. 13:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Azt hozza, hogy ideje felnőnöd és kicsit több felelősségtudatot kialakítani és megkomolyodni főleg ha valóban lesz baba a közeljövőben, amihez szurkolok. Tehát ne a kártyára adj 20-30-40 éves fejjel, hanem orvossal nézesd meg hogy áll a helyzet. :) Remélem tudtam segíteni.
2017. júl. 9. 13:12
 2/12 anonim ***** válasza:
43%

Elsőnek igaza van. Gondolom 17-18 lehetsz. Ilyen butaságot.

Kicsit komolyodj meg.

2017. júl. 9. 13:52
 3/12 A kérdező kommentje:
24 vagyok :)
2017. júl. 9. 13:58
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Sejtettem, hogy 20-30 között lehetsz. Elmondom neked, hogy a kártya egy nagy baromság. Roppant jó trükkje van, mert minden lapot úgy készítenek el szándékosan, hogy abba többféle jelentés is van. Így igazából végtelen jelentésértelmezést szolgáltathat a kártya, pont azt illetően amire vágysz meg egyértelműen bemagyarázhatod magadnak a lapok által a választ. :) Jól kitalálták ezt több 100 éve már... :D
2017. júl. 9. 14:11
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
ha hiszel az ilyenekben akk ne vállalj gyereket
2017. júl. 9. 20:15
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
Ja még a végén fénnyel etetné... :D
2017. júl. 9. 20:19
 7/12 anonim válasza:
Az univerzum nem szereti magát
2017. júl. 9. 21:57
 8/12 anonim ***** válasza:

"Látok valamit, de nem azt amit te.

Vágyakozás: A Férfi vágyik egy normális nő után.

Következmény: Búcsúlevél a férfitől, esetleg váló kereset.

Vége: A Férfi beleszeretett egy nem babonás meg hókuszpókuszban hívő nőbe. "

:D:D

A kártya egy nagy baromság. Véletlenszerűen leosztott lapok. Semmi más. Mindenki azt lát bele amit akar, vagy amit láttatni akarnak.

Ha azt írom, hogy én egy igen ismert "jósnő" vagyok, akkor az idézőlejbe írt jóslatomat elhiszed és elkezdesz félni?

Ha jól megkevered a lapokat és újra leosztod és pont ugyanazok a lapok, ugyanolyan sorrendbe jönnek ki, és ezt 50X megismétled és mind az 50X ugyanúgy jönnek ki, akkor már el lehetne gondolkozni, hogy tényleg véletlen e a leosztás. De amíg mindig más lapok jönnek ki és csak belemagyarázással lehet csak összefüggést találni, addig csak vicc kategória. :d

Egyébként hosszú boldog kapcsolatot kívánok.

2017. júl. 9. 22:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Ott a pont. :)
2017. júl. 9. 23:01
 10/12 anonim válasza:
Szerintem inkább hanyagolt a gyereket.
2017. júl. 9. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!