Ti is azt látjátok amit én?
Ma együtt voltam a férjemmel,règòta tervezzük a babàt.Gondoltam vetek rá,hogy teherbe estem-e.Persze ha nem jön meg akkor megyek orvoshoz is. :) Szòval csak kìvàncsi voltam,mit hoz a kàrtya.
Kérdèsre a válasz: Üzenet
A háttèrben ez àll: Vágyakozàs
Következmènye: Levèl
Vége:Szerelmes fèrfi
Elsőnek igaza van. Gondolom 17-18 lehetsz. Ilyen butaságot.
Kicsit komolyodj meg.
"Látok valamit, de nem azt amit te.
Vágyakozás: A Férfi vágyik egy normális nő után.
Következmény: Búcsúlevél a férfitől, esetleg váló kereset.
Vége: A Férfi beleszeretett egy nem babonás meg hókuszpókuszban hívő nőbe. "
:D:D
A kártya egy nagy baromság. Véletlenszerűen leosztott lapok. Semmi más. Mindenki azt lát bele amit akar, vagy amit láttatni akarnak.
Ha azt írom, hogy én egy igen ismert "jósnő" vagyok, akkor az idézőlejbe írt jóslatomat elhiszed és elkezdesz félni?
Ha jól megkevered a lapokat és újra leosztod és pont ugyanazok a lapok, ugyanolyan sorrendbe jönnek ki, és ezt 50X megismétled és mind az 50X ugyanúgy jönnek ki, akkor már el lehetne gondolkozni, hogy tényleg véletlen e a leosztás. De amíg mindig más lapok jönnek ki és csak belemagyarázással lehet csak összefüggést találni, addig csak vicc kategória. :d
Egyébként hosszú boldog kapcsolatot kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!