Mi okozhatta ezt? ( reszlet lent )
A mult honapban volt egy deja vu erzesem. De ez mas volt mint a tobbi.
Itt pontosan tudtam hogy mi fog kovetkezni mintha megalmodtam volna.
Ne kepzeljetek nagy dologra csak 1-2 perc volt amit tudtam.
Annyi volt hogy epp teniszeztem es epp megszolalt az ellenfelem. (Lenyegtelen hogy mit mondodd) es mintha beugrott valami szorol szora tudtam a beszelgetesunket es hogy mit fogunk csinalni (termeszetesen meg a beszelgetes elott tudtam) mi lehet ennek az oka?
szerintem erre itt senki nem fog neked rendes választ adni,ami pontosan megválaszolná ezt a kérdést,
néha mindenkinek vannak ilyenjei,de lehet nem mindenkinek,de sokaknak.nekem szokott lenni meg ismerőseimnek,annyi biztos
Tényleg nehéz kérdés, de szerintem alapvetően véletlenek sorozata.
Legalábbis értelmesebb választ nem tudok adni.
Velem egyszer olyan volt, hogy akivel voltam, hamarabb válaszoltam egy kérdésére, még mielőtt feltette volna. Mentünk autóval, én meg egyszer csak megszólaltam, hogy "nem". Mire megkérdezte meglepetten, hogy ezt mire mondtam. Akkor én is zavarba jöttem egy kicsit, és mondtam, hogy hát arra, hogy nem akarok itt lekanyarodni jobbra. (Soha nem jártunk még az adott útszakaszon, nem lehetett megszokás vagy ilyesmi.) Akkor mondta, hogy úristen, tényleg ezt akarta mondani, hogy menjünk itt le.
Vicces volt, félelmetes is egy kicsit, de mivel nem történik ilyen túl gyakran, nem foglalkoztat különösebben az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!