Mit jelent ez a három lap összeolvasva? (Cigánykártya)
A kérdező én voltam. (Nő vagyok)
A kérdés az volt, a másik fél érzelmei jelenleg velem kapcsolatban. (Nyilván ő a férfi :D)
Nagyon bonyolult sztori, egy zárkózott férfival mellé aki nem mondja, hogy mi van, csak látom, hogy tipródik...:D úgyhogy hátha ad valami támpontot a dolog...
A lapok pedig ezek lettek:
Vágy
Szerelem
Bíró
Nem tudom mennyi ráció lehet a jóslásban, de megköszönném a hozzáértő kommenteket :)
Akkor biztos megkérdezted tőle: Látom tipródsz, mi van?
Ő csak hallgatott, mint a hal. Majd arra gondoltál, ha ő nem majd a kártyák elmondják mit érez.
Igazad van, fogalmazhattabban volna együttérzőbben.
(Szerelem+Biró):
személyjelőlő lapok. A Szerelem a nőt mutatja, a Biró a férfit)
Vágy lapja.
1.Szexuális vágyak.
2. Befelé fordulás=vágyak letisztulása=cselekedetek mozgatórugójának megértése.
"Másik fél érzelmei jelenleg velem kapcsolatban?"
Múlt-Jelen-Jövő
Múlt: Beteljesületlenség. Nem volt időszerű kapcsolódnotok, mert az az időszak a lelki munka ideje volt.
Jelen: Hosszú távú dolgok lehetősége. Szélsőséges érzelmek. Felperzsel, kínoz, felüdít és felold.
Jövő: Érzelmeit háttérbe szoríthatja saját egyensúlya érdekében.
Találtam neked néhány idézetet, ami megfontolandó, ha nem akarsz további szenvedést teremteni magadnak.
"Hagyd veszni, mert amibe kapaszkodni kell, az nem fog örömet okozni."
"Ne akkor félj, amikor felemelem a hangom, hanem mikor már csendbe vagyok, mert akkor már lemondtam rólad."
Az egyik hozzászólásom miatti reakciódra :
"Ne mások rossz tetteitől, szavaitól tarts, hanem attól amit ezek kiváltanak belőled."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!