Mennyi ido mire bejon?
Igazabol azt hogy a szeretett ferfi varatlan oromhirt fog velem kozolni,
2.dik jos hogy en vagyok a fetfi elete nagy szerelme
De azota meg el is hagyott a szerelmem 😂😂😂
Nekem is josoltak rajtam àll hogy lesz a bucsu hogyan vàlunk el..
Nem tudtam hogy az az utolso napom ott meg akkor az elveim ugyse engedték volna..pedig a joslatba benne volt hogy hosszu kényszer szabira kell mennem..
Nem gondolom, hogy a legjobb ötlet a magánélet alakulását összevetni egy jóslattal.
Ha meg is mondják a jövőt, az is csak egy lehetséges jövőkép lesz, mely a mostani állás szerint a legelképzelhetőbb. De ez folyamatosan változik. Ne azért ragaszkodj egy férfihoz, mert a jóslat szerint ő a párod, de ugyanúgy ne is taszítsd el magadtól, ha éppen az jön ki, hogy nem a tiéd.
Ezt neked kell legbelül érezned. Ha valóban egymásnak lettetek teremtve, azt úgy is észre fogod venni. Mint ahogy azt is, ha nem. E szerint dönts. Az igazi jóslat benned van, a lelked legmélyén.
Soha.
Nem tudom, kifejteni egy kommentben, hogy mért... keress rá a goole-n, hogy a jóslások, mért átverések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!