Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mivan akkor ha szeretnék...

Mivan akkor ha szeretnék jóslással foglalkozni de nem szeretnék pénzt keresni vele. Ilyenkor hol próbálkozzak?

Figyelt kérdés
2017. márc. 26. 18:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A hozzád hasonlók táborában.
2017. márc. 26. 19:35
 2/10 anonim válasza:
Hát, érdemes beszerezni 1 csomag cigánykártyát (32-36 lapos), kezdők és mesterek is ezt használják, ezzel tudsz gyakorolni. Az interneten megtalálod a leírást egy-egy laphoz, hogy mit jelent. Ha van olyan barátod, aki szintén hisz a jóslásban, akkor rajta kipróbálhatod. A kártyavetésnek végtelen sok módja van, az interneten megtalálsz párat, de én is szívesen leírom azt a hármat, amit tudok. És partikon ha elviszed a kártyáidat, ott biztos akad valaki, akivel művelheted a hobbidat. Írj kommentet, ha érdekel a tapasztalatom, vagy meg szeretnéd tudni, hogy mit jelentenek a kártyák! Sok sikert!
2017. márc. 26. 20:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Ne tedd!

Az emberek többsége a szellemi ingyenmunkát erős fentartással fogadja!

Ez viszont azt jelenti, hogy nem fognak hinni neked, csupán játéknak tartják - és nem mindenki szeret játékszer lenni!

2017. márc. 26. 21:33
 4/10 anonim ***** válasza:

úgy csinálsz, mintha pénzes lennél, és ha horogra akad valaki, jól átcseszed és nem fogadsz el tőle pénzt!

akkor már késő, nem tud mit tenni, mert már jósoltál neki!

2017. márc. 26. 22:07
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha már értesz hozzá valamennyire nekem jósolhatsz. :)

Egyébként ha tanulod netről is sok mindent elsajátíthasz.

2017. márc. 26. 22:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Tudok jósolni. Van már munkám egészen más területen. Számomra a jóslás hobbi. Szeretem magamnak csinálni és szívesen csinálnám másoknak is akiket érdekel, de nem akarok ezzel pénzt keresni, csak így ugymond "meghirdetni" se tudom hogy jóslás ingyen mert azt hiszik kamus vagyok meg ilyenek:D
2017. márc. 26. 23:20
 7/10 anonim ***** válasza:

"meghirdetni" sem tudod...

Nem is nagyon érdemes.

A sok megélhetési kontár mind-mind torkodnak ugrana, hiszen te elvennéd kenyerük.

Ha ellenséget akarsz magadnak, tedd ingyen azt, amit mások pénzért!

2017. márc. 27. 05:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Psyhelp.

Írj rám is.

Hírdesd magad neten, csinálj oldalt, stb. Semmiből kell kezdeni sajnos. De emberek szeretik istenkövetőket, csak keveset ismernek.

2017. márc. 27. 11:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi a koncepció a fogyasztásvédelemnél a jóslással kapcsolatban?

Mi van, ha egy idegen bejelent, mert jósoltál neki valamit és nem jött be?

2017. márc. 27. 11:59
 10/10 homo ludensz ***** válasza:

Az az elfogadott az embereknél hogy minél ismertebb és minél drágább "jós" mond valamit egy kliensnek annál hitelesebb.

Sosem találkoztam még olyan emberrel aki beismerte volna hogy mennyi pénzt fizetett ki a semmiért.

2017. márc. 29. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!