Most március elején voltam jósnőnél mennyi idő még be jön minden amit mondott?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni általában egy joslat mennyi idonbelul szokott bejönni azt tudom hogy kb 1 évre előre mondják meg de hamarabb is be jöhet mint 1 év? Aki ért hozzá legyen kedves válaszolni.2017. márc. 9. 18:09
1/10 anonim válasza:
Hát ezt ott kellett volna megkérdezni.
2/10 anonim válasza:
Szia!!!ezt ki mondta neked h egy evre előre?? 3 hónapot lát elöre, egy evet biztos h nem!és ez ugy müködik, h inkabb életvezetesi tanacsadas, a lehetőseg jöhet és rajtad múlik beteljesedik-e, hogy hogy cselekszel.
3/10 A kérdező kommentje:
Hat neten kerestem ey ott 1 éven belülre írták de akkor 3 hónap? Ilyen hamar?
2017. márc. 9. 18:46
4/10 anonim válasza:
Károli Gáspár » Zakariás próféta könyve » 10. fejezet
2
Mert a bálványok hazugságot szólnak, a varázslók pedig hamisságot látnak és üres álmokat beszélnek, hiábavalósággal vígasztalnak; azért elszélednek, mint a juhnyáj, amely sanyarog, mert nincs pásztora
5/10 A kérdező kommentje:
Meg várom a válaszokat.😊
2017. márc. 9. 18:57
6/10 anonim válasza:
Én úgy kb 25 évvel ezelőtt voltam jósnál. Elmesélte a múltamat és elmondta a jövőmet. Kb. Mindenben beletrafált.
Nekem ilyeneket nem jósolt, meg mondott, hogy 1 hét múlva vagy 1 év múlva ez és ez fog történni.
7/10 A kérdező kommentje:
Nekem sem mondott olyat épp ezért kérdeztem mennyi idő kb.
2017. márc. 9. 21:09
8/10 anonim válasza:
Ha egy bizonyos Univerzum Magdi nevű jósnőnél voltál akkor soha.
9/10 anonim válasza:
Mi a francért jársz jósnőhöz?
Ennyi felesleges pénzed van?
Add inkább egy állatmenhelynek!
10/10 anonim válasza:
Magdi vagyok.Keresett valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!