Láttam egy UFO-t Mezőkövesden, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2017. febr. 12. 21:43
11/23 anonim válasza:
Mègis mit tudnál tenni? :D ha hagyod, hogy telebeszèljèk a fejed összeesküvèsekkel te is bekattansz. Ha fèlned kène, akkor annak oka lenne. Mivel semmi nem törtènt azon kívül, hogy láttál valamit amiről magad sem tudod mi az, nem kell fèlni. Velőre ne hallgass ő ki akarja nyírni folyton a "szürkèket" xD nemcsodálom ha berágtak rá. Persze ha vannak egyáltalán. Tehát felesleges ezen filózni, merem feltètelezni, hogy vagyunk annyira fejlettek agyilag, hogy nem akadunk ki ha más èlőlènyek is vannak. Azon sem akadsz, ki ha látsz egy tyúkot, vagy kutyát.
12/23 anonim válasza:
Értesítsd a légierőt. Aztán uzsgyi fel a flightradar24-re.
13/23 anonim válasza:
Integess neki és ha leszállt, kéredzkedj fel rá. Ne felejts el törülközőt vinni magaddal!
14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pontos, lényegretörő válaszokat!
2017. febr. 14. 06:39
15/23 anonim válasza:
Főzz le egy teát, vagy kávét, biztos szeretik a meleg vendégszeretetet.
16/23 anonim válasza:
Küldd el őket hozzám, már én is szeretnék UFO-t látni! Please!
17/23 anonim válasza:
Nem potyogtatott le nudistákat?
18/23 anonim válasza:
Énekeld el nekik a "Kör közepén állok" -ot. Tuti ismerik, Pataki szerintem milliószor előadta már nekik.
19/23 megtelt válasza:
Az, hogy te nem tudod mi az nem jelent semmit. Írd le mit láttál, lehet hogy van magyarázat. A körülményeket is, hogy ne kapj drog és egyéb szerekre való utalásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!