Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Előre láttam valakit majd...

Előre láttam valakit majd találkoztam vele (? )

Figyelt kérdés

Akárhányszor elképzeltem magam mellé egy barátot, párt, szerelmet, mindig elképzeltem a haját,ruháját, mindig ugyan olyannak.

Kb ezt fél évig vagy több ideig, és nem olyan rég találkoztam egy teljesen ilyen személlyel.

Szerintetek csak bevonzottam vagy jelentősége van s ténylegesen ő lesz az aki mellettem lesz?

2016. márc. 2. 00:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Ahogy én hallottam nálam bölcsebbektől tehát leírom ide neked. De ők valószínűleg még bölcsebben és helyénvalóbban, személyre szabottabban tudnának válaszolni Neked: Ha mint kívánságot teszel, hogy ilyen és ilyen emberrel találkoznál szívesen, akkor a kívánságod jön létre, amikor arra a feltételek összeállnak. Erre akár mondhatnánk azt is , hogy igen: bevonzottad. De lehet, hogy annyira tudatos vagy, hogy valamennyire képes vagy előre látni az időben valamennyit, s meglátni azt vagy azokat, amelyek meg fognak jelenni az életedben. Ezt szokták megérzésnek is emlegetni. Hogy van-e nagy jelentősége? Meglehet, hogy igen, de ha végigmész egy forgalmas sétálóutcán s ott megy el 2000 ember melletted, akkor nem feltétlen kellene mindenkitől pont akkor megtapasztalni valamit, tehát . hogy kitől kell és mit tanulnunk az kérdéses. Elég ha csak éberen, nyitott szemmel járunk a világunkban, hogy sok mindent tapasztaljunk és értsünk meg végre.- Én ennyit értettem meg e bölcsek tanításából ebben a témában.
2016. márc. 3. 09:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Bevonzottad. A folytatás kettőtökön múlik. A külső nem m inden, jó lett volna, ha belső értékeket is kívánsz. Sok sikert. Aztán most már vigyázz, mit kívánsz :)

Én egy tanéven keresztül minden csütörtökön azt kívántam a buszmegállóban, amikor megérkeztem a haveromhoz, aki elszállásolt egy napra, hogy bárcsak ezen a környéken laknék...Lassan tíz éve élek ugyanazon busz következő megállójánál. Az "út" az ide költözésig először szuper volt, majd nagyon fájdalmas...de végül csak teljesült, amit oly kitartóan kívántam.

2016. márc. 25. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!