Előre láttam valakit majd találkoztam vele (? )
Akárhányszor elképzeltem magam mellé egy barátot, párt, szerelmet, mindig elképzeltem a haját,ruháját, mindig ugyan olyannak.
Kb ezt fél évig vagy több ideig, és nem olyan rég találkoztam egy teljesen ilyen személlyel.
Szerintetek csak bevonzottam vagy jelentősége van s ténylegesen ő lesz az aki mellettem lesz?
Bevonzottad. A folytatás kettőtökön múlik. A külső nem m inden, jó lett volna, ha belső értékeket is kívánsz. Sok sikert. Aztán most már vigyázz, mit kívánsz :)
Én egy tanéven keresztül minden csütörtökön azt kívántam a buszmegállóban, amikor megérkeztem a haveromhoz, aki elszállásolt egy napra, hogy bárcsak ezen a környéken laknék...Lassan tíz éve élek ugyanazon busz következő megállójánál. Az "út" az ide költözésig először szuper volt, majd nagyon fájdalmas...de végül csak teljesült, amit oly kitartóan kívántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!