Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Most vmi Jós vagyok? Szeretném...

Most vmi Jós vagyok? Szeretném velemémyeteket kérni, segítségeteket.

Figyelt kérdés

Nem tudom mi bajom van de sokszor meg álmodom a jövőt úgymond és mikor megtörténik akkor ébredek rá hogy egyszer megálmodtam vagy többször is.

Mostanra mindennapos olyan mint ha megjósolnám a jövőtPl. Mondom egy családtagnak-ismerősnek hogy ez meg ez fog történni erre 5perc vagy másnapra rá megtörténik vagy mondom magamban hogy ma x-ynal ez fog történni és megtörténik ez majdnem mindennapos,csak ugy random dilgokat mondok magamban azt meg történi 90%ban.

Segítségeteket előre köszönöm.

2017. febr. 10. 17:30
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem bevonzod ,sok ilyen energiád lehet .
2017. febr. 10. 17:39
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Hol a távirányító magdi mivan magdi az univerzum letiltott magdi?
2017. febr. 10. 17:56
 3/7 anonim válasza:
Imádlak, utolsó :D
2017. febr. 10. 18:52
 4/7 anonim ***** válasza:

most komolyan mit keresnek olyan hozzászólok itt, akiknek semmi köze az ezotériához? baromságnak-hülyeségnek tartják az egészet? semmilyen tapasztalatuk nincs, csak idejönnek "okoskodni"

kérdező - igen úgy gondolom, hogy te megérzed-meg kapod a jeleket, hogy mi fog bekövetkezni, érdemes lenne ezzel foglalkoznod és "tovább fejlesztened" ezt az "erőlelátást"... ha csak a közvetlen környezeteden is tudsz ezzel segíteni, szerintem már megérte... :)

2017. febr. 10. 21:48
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szeretném tovább fejleszteni csak nem tudom hogyan

2017. febr. 10. 23:05
 6/7 anonim ***** válasza:
volt már nekem is amit megálmodtam, én ha fejleszteni szeretném a "megérzéseimet" agykontrollostól, meg olyanoktól kérnék segítséget, akik meditálnak... de ne itt keress... nézz szét hol van agykontrollos csoport a városodban, vagy érdeklődj a környezetedben ki foglalkozik azzal, vagy ki meditál... itt ahogy látod érdemben úgysem fogsz rendes infókat szerezni, meg amúgy is, úgy gondolom személyes kapcsolatok révén előrébb juthatnál... igazából nem vagyok jártas ebben a témában, de én így indítanék, aztán úgyis elvezet ez az út oda ahova kell :)
2017. febr. 10. 23:32
 7/7 Peeekaboo válasza:
kiteritem a kartyaimat.. besirok :'DDD
2017. febr. 14. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!