Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Szerintetek mennyi esélye van...

Szerintetek mennyi esélye van annak ha egy jósnő halál esetet jósol meg a családban hogy az be is válik?

Figyelt kérdés
Anyukám volt jósnőnél pár hónappal ezelőtt,aki azt mondta neki 4-5 hónapon belül meg fog halni egy közeli hozzátartozónk aki nagyon beteg! Azóta nagyon parázok mert mamám vese dialízis előtt áll folyamatosan vizsgálják de egyszerűen nem indítják el neki a dilaízist..azt mondták neki h ha tüdőgyulladást kap az nagyon veszélyes akár halálos is lehet ..és most jól meg fázott..nagyon félek be fog válni a jóslat!Viszont fogalmam sincs kamu jósnő volt-e vagy sem nem tudom mennyire faggatta ki anyumat,vagy kérdezett-e utána miután be jelentkezett hozzá,vagy tényleg látta a dolgokat mert nagyon sok igazat mondott neki a múltból!
2017. febr. 1. 23:05
 1/10 A kérdező kommentje:
Viszont annyit tudok h több ismije is járt már nála anyának és azt mondták szinte semmi nem vált be belőle amit mondott :( Meg anya fizetett neki valami 3 ezer ft-ot valami Álomfogóra és azóta se adta oda neki....
2017. febr. 1. 23:07
 2/10 anonim ***** válasza:
50%. Vagy bejön, vagy nem.
2017. febr. 1. 23:14
 3/10 holnaptegnapja ***** válasza:

"Szerintetek mennyi esélye van annak ha egy jósnő halál esetet jósol meg a családban hogy az be is válik?"

Pont annyi esélye van, mint ha el se ment volna a jósnőhöz.

:)

2017. febr. 1. 23:26
 4/10 anonim ***** válasza:
17%

Nekem 36 eves koromban egy vegzetes betegseget kellett volna kapnom, ami nagyon gyorsan "elvisz", ezt josoltak rolam az egyok hozzatartozomnak.

Hat, " vegzetes betegseget" kaptam, ami "elvitt", megutaltam a magyar allapotokat es 37 evesen kezdtem uj eletet kulfoldon. Azota sem jartam Magyarorszagon (jol elvitt...ugye?) Es most 59 eves vagyok, a novemberi eves szurovizsgalaton mindenem negativ lett, a verkepem tokeletes, gyogyszert nem szedek, csak multivitamint.

Hat, ennyit a josnokrol :)

2017. febr. 2. 04:34
 5/10 anonim ***** válasza:

Haláleset jóslata mindig beválik! - az élet halálos betegség...

.

A jósnő nem anyudról beszélt, hiszen anyudak anyud nem "közeli hozzátartozója"!

Ha halált (és bármit) jósolnak, annak esélye, hogy beválik 50-50%. (Vagy úgy lesz, vagy nem.)

Ha beválik: nagytudású a jós, mert megmondta előre,

Ha nem válik be, nagytudású a jós, mert praktikával megakadályozta.

Mindenképpen ő jön jól ki belőle...

2017. febr. 2. 05:08
 6/10 anonim ***** válasza:
mivel teljesen hitelesek így nem hogy van esélye hanem halálbiztos amit mond,de mivel én is ezzel foglalkozom és most írás közben éreztem valami és van egy rossz hírem 2 éven belül még valaki meg fog halni a családodban ez lehet akár a 10ed unokatestvér is
2017. febr. 2. 12:09
 7/10 anonim válasza:
Mamam 11 eve volt josnonel. Szinten azt mondta h par honap mulva elveszitunk egy kozeli hozzatartozot. Es apukam par honap mulva beteg lett es meg is halt 😭 en ezert felek is a josoltatastol. Mama sokszor volt. Anyu is es rengeteg dolog bejott nekik. Jo is rossz is. En inkabb se jot se rosszat nem akarok tudni.
2017. febr. 2. 14:00
 8/10 anonim válasza:
Van egy kérdésem, ha egy nő jósnőnek hírdeti magát, és azt mondja, hogy lát előre mindent, akkor még miért nem nyerte meg a hatos lottót?
2017. febr. 2. 21:48
 9/10 holnaptegnapja ***** válasza:

# 8

Azért, mert szeretnék bebizonyítani, hogy a pénz nem boldogít. :)

Ezért maradtak fenn az idők kezdete óta.

Létezésük ilyen távlatokban is ezt bizonyítja.

Szükség van rájuk.:) - reménytelenek biztos.

2017. febr. 2. 21:58
 10/10 anonim ***** válasza:
0.000000000000000000000000000000000000000001 kvadrilliomod százalék
2017. febr. 4. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!