Szerintetek mennyi esélye van annak ha egy jósnő halál esetet jósol meg a családban hogy az be is válik?
"Szerintetek mennyi esélye van annak ha egy jósnő halál esetet jósol meg a családban hogy az be is válik?"
Pont annyi esélye van, mint ha el se ment volna a jósnőhöz.
:)
Nekem 36 eves koromban egy vegzetes betegseget kellett volna kapnom, ami nagyon gyorsan "elvisz", ezt josoltak rolam az egyok hozzatartozomnak.
Hat, " vegzetes betegseget" kaptam, ami "elvitt", megutaltam a magyar allapotokat es 37 evesen kezdtem uj eletet kulfoldon. Azota sem jartam Magyarorszagon (jol elvitt...ugye?) Es most 59 eves vagyok, a novemberi eves szurovizsgalaton mindenem negativ lett, a verkepem tokeletes, gyogyszert nem szedek, csak multivitamint.
Hat, ennyit a josnokrol :)
Haláleset jóslata mindig beválik! - az élet halálos betegség...
.
A jósnő nem anyudról beszélt, hiszen anyudak anyud nem "közeli hozzátartozója"!
Ha halált (és bármit) jósolnak, annak esélye, hogy beválik 50-50%. (Vagy úgy lesz, vagy nem.)
Ha beválik: nagytudású a jós, mert megmondta előre,
Ha nem válik be, nagytudású a jós, mert praktikával megakadályozta.
Mindenképpen ő jön jól ki belőle...
# 8
Azért, mert szeretnék bebizonyítani, hogy a pénz nem boldogít. :)
Ezért maradtak fenn az idők kezdete óta.
Létezésük ilyen távlatokban is ezt bizonyítja.
Szükség van rájuk.:) - reménytelenek biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!