36 lapos cigánykártya?
Kèrlek szépen titeket olyan ne ìrjon,aki azt ìrja vegyèl könyvet vagy hogy ez hülyesèg! Van könyvem ès be is szoktak jönni a jòslatok.
A kèrdèsem most az,ki mit gondol,hogy làtja hogy mi lesz a lapok alapján a jövőben? Köszönöm!
1. X-szel leszünk valaha egy pàr?
Làtogatás Hűsèg Betegsèg Utazàs
2. Y-t hogy èrintette az üzim?
Szerencsètlensèg Szomorùsàg Hàz Bìrò
3.2017-ben lesz pàrkapcsolatom?
Szerelmes fèrfi Remèny Szomorùsàg Ellensèg
Érzem a lapok jenetését, de mivel nem szoktam cigánykártyával jósolni, ezért inkább nem megyek bele a fejtegetésükbe, mert többféle, bár hasonló módon is lehet értelmezni a kombinációkat. Személyes információk nélkül csak általánosságokat lehetne mondani.
Viszont tisztánérzőként úgy érzem el kell mondanom, amit a kérdésed olvasásakor éreztem. Nyugodtan pontozz le, ha nem értesz egyet, vagy csak mert nem vagy rá kíváncsi, eltérek a tárgytól.
Belső vívódást, bizonytalanságot érzek nálad, némi aggódást, félelmet. Valami rosszul, vagy nem úgy alakult az életedben, ahogy vártad, és külső okokat keresel. Valamiféle kétségbeesett vádat érzek. De reményt is. Keresed a kiutat, és ez jó. Kapaszkodj ebbe a pozitivitásba. A feszültség, ami körülvesz, belőled is ered, koncentrálj kicsit magadra, figyelj befelé, tárd fel a problémát, hogy tudd hogyan oldhatod fel, én engedheted el a félelmeket. Jó, hogy bizakodsz. Érzem, hogy képes leszel bízni önmagadban, és túljutni a nehézségeken.
Egy rosszakarót is érzek, aki közel áll hozzád, rokon, esetleg barát, vagy az volt. Nem biztos, hogy rosszat akar, az is lehet, hogy csak nem bízik a döntéseidben, elbizonytalanít, és ezzel tévútra vezet. Ismerd meg magad, hogy tudd mi az, ami tényleg jó neked, mit akarsz, és aszerint cselekedj, a negatív embereket pedig zárd ki, engedd el, vagy a jóakaró, de tévesen ítélő emberek tanácsait egyszerűen csak lépd át, engedd el a füled mellett. Őket ne zárd ki, csak bízz magadban, és cselekedj úgy, ahogy helyesnek érzed, tedd azt, amit jónak és igaznak érzel.
Áldott Új Évet Neked!
Tisztelt Kérdező!
Én még az 1990-es években és a 2000-es évek elején foglalkoztam hobbi szinten New Age praktikákkal.
Én óva intenélek attól, hogy rendszeres használója légy az ilyen szó szerinti BABONÁS trükköknek...
Üdv: egy középkorú felhasználó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!