Jósoltatni szeretnék, tudnátok ajánlani? Kérek mindenkit.
Figyelt kérdés
Jósoltatni szeretnék, de közelemben nincs olyan ember aki tudna rajtam segíteni, ha ajánlana valaki valakit, nagyon megköszönném!2016. dec. 26. 15:25
1/5 anonim válasza:
Nekem és egy barátnőmnek egy fiatal fiú jósolt Facebook-on keresztül. Keresztlányom jósoltatott nála, eleinte szkeptikusok voltunk, úgyhogy egy olyan Facebook-ról írtunk neki, amit direkt ezért hoztunk létre. Nem volt kiírva rólunk semmi, és mindenbe beletrafált. Még a jövőt illetően is.
(Bocsi, ide akartam írni, nem privátba! :) )
2/5 anonim válasza:
És még annyit, hogy meglepő volt, hogy nem kért el 30-40 ezer forintot, csak 3 ezer forintot. Kb. 3 A/4-es oldalnyi lapot teleírt nekünk/rólunk.
4/5 anonim válasza:
Ne módszereket keress. Azok másodlagosak. Nincs jelentősègük.
Ha nem tudod a kèrdèsedet konkrètan megformálni a kèpzeletedben, nem kaphatsz konkrèt választ a külvilágból. Lènyegtelen milyen tárgyat, vagy módszert alkalmazol, ha tökèletesen meg tudod jeleníteni kèpekben a kèrdèsedet, akkor a kiválasztott tárgy vagy módszer is konkrèt megbízható választ ad.
5/5 anonim válasza:
Elkerhetnem en is a fiu fb linkjet? Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!