Nincs olyan jósda, ahol lehet 18 alattiaknak (mert ugye 16 vagyok), jósoltatni? Ja, es ahol nem lekezelnek, hanem egyenrangu partnerkent tisztelnek?
A kiskorúak azok, akik a legjobban tudnak a jogaikkal dobálózni. De, vannak jogaid: olyanok, amik egy kiskorút megilletnek.
Már csak azért is nem lehet 18 év alatt, mert láthatóan hülyeséget csinálnál.
Neked pszichológusra/kineziológusra van elsősorban szükséged, nem jósra.
Akár tetszik, akár nem, a kiskorúakat nem ugyanazok a jogok illetik meg, mint a felnőtteket. Amúgy fiatalkorú, nem kiskorú vagy. Személyid már van.
A legfőbb oka, hogy nem jósolnak neked, hogy még nem lehet állandó kereseted, így a gondviselődnek kell fizetni érte. Mivel a jósok majdnem mind csalók, így csak felnőtteket mernek vállalni, akik saját pénzből, saját döntés alapján mennek oda, és így nem is vonhatók kérdőre. Emiatt van a törvényi szabályozás is. Az ilyen problémák nem a jósokra tartoznak, hanem a gyermekjóllétisekre, és a gyámügyre. Biztosan van iskolapszichológusotok, ha neki mesélsz a problémáidról, képes lesz értékelni a súlyosságukat, és megfelelő lépéseket tenni.
Mokyu! a számból vetted ki a szót...
de kedves kérdező én olcsóbb vagyok!!!
Nehéz helyzet.
Pedig a jós lenne a tuti.
Pszihológus azért van mert sok embernek van rá igénye, hogy valaki akit ő "szakembernek" hisz meghallgassa a hülyeségeit egy kanapén.
Isten az ugye nincs.
Több (sok) figelem kéne? Nem foglakoznak veled?
Talán nem vagy olyan érdekes mint hiszed. Nagyon gyakori.
Ki az aki segítene is neki??????
Ne becsüld le a másik baját, míg ki nem próbáltad a súlyát!
Aki így áll a témához, mint jóslás, mit keres itt???????
H.X.: abban tudsz segíteni, hogy ki az aki nem csaló, azt írod, majdnem mind, a kivételekre lenne szükség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!