Nincs olyan jósda, ahol lehet 18 alattiaknak (mert ugye 16 vagyok), jósoltatni? Ja, es ahol nem lekezelnek, hanem egyenrangu partnerkent tisztelnek?
Figyelt kérdés
A minap hivtam fel az egyik josdat,ahol születesi datumot kertek,es kozoltek velem,hogy kiskoruaknak nem lehet,torveny tiltja.Elmondtam,hogy problemaim vannak,nem is kicsik,erre kozli velem a jos,hogy eletkorral jar.Az a korral jar,ha anyaddal 1 szot se lehet valtani,es amugy emberszamba nem vesznek,kikozositenek????Azert mert kiskoru vagyok,mar nincsenek jogaim???2016. márc. 3. 09:25
11/12 anonim válasza:
"majdnem mind" az a mind udvarias formája
12/12 anonim válasza:
Hidd el a legtöbbnek a pénz kell, akik értenek hozzá ténylegesen, azok tudják, hogy milyen súlya van. Soha ne kívánd azt, hogy tudd mi lesz a jövő, hiába próbálnád megváltoztatni, nagyon nehéz. Az élet pedig nem csak a jó dolgokból áll. Örülj neki amíg kiskorú vagy, nagyon sok gondtól megvéd. Vannak jogaid, és hidd el, ahogy idősödsz majd, rájössz, hogy hiába vehetsz italt, dohányt, de szép lassan és egyre jobban magadnak kell megoldanod a dolgaidat. Az emberek pedig változatosak, nem mindenkivel lehet beszélgetni, ha kiközösítenek, akkor keress olyan embereket akik nem. Nem muszáj az osztálytársaid közül. Nekem is csak felszínes kapcsolataim voltak, ott vagy köztük, mert oda jelentkeztél, nem magad választottad az osztálytársaidat. Nem szabad ilyeneken elszomorodni az emberek jönnek-mennek, te pedig próbáld kihozni a kapcsolataidból a legjobbat. Amúgy a kérdésre válaszolva, jósdák nincsenek, mert ugye hivatalosak, adóznak az árból tudtommal és a törvényszegés által be is zárathatják őket, tehát magukat védik, és nem lenéznek, hogy kiskorú vagy, de igazából ezek csak lehúznak, magánszemélyeknél kell intézni az ilyet, akik hobbiból csinálják a saját fejlesztésükre, nem pedig a pénz miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!