Ilyen jóst ki tud ajánlani? (ne átverés legyen, értse is amit csinál)
Figyelt kérdés
Általában azt mondják, hogy 3 hónapra max fél évre előre látják a jövőt. Nekem olyan kéne aki a teljes életet letudná írni. Múltat is jövőt is. A múlt azért lényeges, mert ez alapján azért látni, hogy mennyi a valóság alapja. De ez lehet nem is jós, nem tudom minek hívják. Ennyire előre kártyából biztos nem is lehet, meg azt annyira nem is hiszem. Ja és az sem árt, ha ez jós féle nem kuruzsló vagy mi a fene. Köszi2010. máj. 3. 13:51
11/21 A kérdező kommentje:
én nem találom, de azért keresgélek még. Amúgy ha meg van a pontos szül.idő, akkor valós dolgokat mondanak az asztrológusok vagy azért itt is van némi kétely? köszi a tanácsokat:)
2010. máj. 3. 14:22
12/21 anonim válasza:
Én voltam asztrológusnál, aki számítógéppel dolgozott, és igazából nem a jövőt mondta el, hanem inkább azt, hogy milyen a jellemem, merre kellene indulnom, stb. A jövődet Te alakítod, ilyen nincs, hogy valaki tudja minden kétség nélkül előre. Ez hazugság.
13/21 anonim válasza:
Hát ha nem csaló, akkor valós dolgokat mond. :) Asztrológus és asztrológus között is van különbség! Nem mindegy, hogy melyikhez mész el vagy hívod föl. Amúgy 3. voltam.
14/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket, már csak spórolnom kell. Mert gondolom nem olcsó mulatság ez.
2010. máj. 3. 19:00
15/21 anonim válasza:
Na pont innen tudod, hogy ki az igazi asztrológus. Ugyanis nem kérhet pénzt a tanácsért. Azt mondhata, hogyha gondolod adj valamennyit, amennyit szerinted érdemel és amennyit szánsz rá, de ha pénzt kér érte akkor már nem az igazi!
Többször voltam asztrológusnál, több nagyon jó szakembert is ismerek :)
Jaina
16/21 A kérdező kommentje:
Kedves Jaina!
Tudnál nekem ajánlani ilyen szakembert?Köszi
2010. máj. 4. 15:05
17/21 A kérdező kommentje:
ha a 2. is te vagy, kerestem, de nem találtam :(
2010. máj. 4. 15:06
18/21 anonim válasza:
Nekem van egy ilyen ismerősöm,még különböző bűnügyeknél is megkérdezték már őt.Ha érdekel,akkor írj egy e-mail-t!
19/21 A kérdező kommentje:
érdekelne,köszi
2010. máj. 5. 17:43
20/21 anonim válasza:
Olyan Jóslás nincs ami ne lenne átverés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!