Tarot jóslas! Hogyan ertelmezzem?
Figyelt kérdés
Arra a kerdesre, hogy mit erez irantam az akasztott embert huztam. Ez mit jelent szerintetek?2016. nov. 14. 08:57
1/5 anonim válasza:
Milyen fajta pakli Akasztott embere ez?
2/5 A kérdező kommentje:
Tarot arnyvilag pakli
2016. nov. 14. 09:52
3/5 anonim válasza:
Még nem döntött veled kapcsolatban. Vannak jó érzései irányodban, az igaz, de nem hajtja a tatár. Légy türelemmel!
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt
2016. nov. 14. 16:22
5/5 anonim válasza:
Sziasztok!
Én a számíthatok-e valaha saját babára kérdésre húztam ezt. Akinél voltam, azt válaszolta, hogy valószínű, hogy soha nem lesz már gyerekem. (hetvenvalahány lapos tarot) Alaposan megijedtem, így sem áll jól a szénám..
Átolvastam az ehhez tartozó jelentéseket: kutyaszorító, fennakadás, játékosan, mozdulatlanul csüngve várakozó ember... kényszernek engedés, csapda... Szerintem ennek lehet akár olyan jelentése is, hogy nem tudni, vagy nem akarja, nem tartja jónak megmondani a kártya, vagy tőlem függ.
Sosem jósoltak így, hogy egyetlen kártya húzásából kell minden kérdésre a választ kitalálnom, nekem ez olyan bizonytalannak tűnt.
Hozzáértők, mit szóltok, mit jelenthet ez így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!