Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Valaki tud egy jó jóst?

Valaki tud egy jó jóst?

Figyelt kérdés

2016. nov. 12. 12:07
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Megjósolom neked, hogy nem kevés pénzt fogsz költeni a közeljövőben egy többféleképpen értelmezhető meséért, ami konkrétumokat nem tartalmaz. Később egy része ugyan látszólag megvalósul, de nem leszel elégedett.
2016. nov. 12. 14:19
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
senki sem tud jó jóst.
2016. nov. 12. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:
23%

Nagy anyagi vészhelyzetet látok a jövődben egy átverés miatt de nem ábrándulsz ki belőle pedig kellene.Az asztrálsíkon is veszély leselkedik rád.Papot ajánlott hívni ilyenkor hogy megáldja a helyet.Mivel a jós akihez akarsz menni átkot szór rád mivel ő egy titkos sátánista szervezet tagja.Óvakodj az itteni emberektől is mert számítógépen keresztül is szórhatnak rád átkot.Persze a jövő formázható ha tudod előre.

Raion mágus.

2016. nov. 12. 19:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én tudok egy nagyon jót! Soha sem hittem a jősokban! És nővérem el vitt egy jós nőhöz és olyan dolgokat mondott hogy csak néztem! Mindent el mondott rólam ,és amiket meg jósolt sorra történnek meg velem! És nem is kér sokat!
2016. nov. 12. 20:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia..mit kene megjosolni?
2016. nov. 13. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen tudok, ha írsz privátban elküldöm az elérhetőségét.
2016. nov. 14. 13:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Felejtsd el!

Jobban jársz.

2016. nov. 22. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!