Az Asztro-show Astro-világ műsorokban szereplő jósok tudják, hogy átverésben vesznek részt szerintetek?
Nagyon megdöbbentem ezen. Én is szoktam nézni, telefonálni nem mert drága nekem, de valaki kigyűjtötte a betelefonálókat (kamutelefonáló 1.2.3 stb.) és tényleg ugyanazok a személyek telefonálnak több néven újra és újra!!!
https://www.youtube.com/results?search_query=asztro+%C3%A1tv..
Csak az érdekelne megmondom őszintén Müller Rózsa miatt, akiben nagyon csalódott lennék, hogy ők nem tudják, hogy ezek beépített emberek magyarán ők is átvertjei a műsor üzemeltetőinek szerintetek?
"A legjobb melóhely, tuti nem 500forintos órabérért üldögél, és még csak le se izzad. Már-már politikusi állás"
Ja, érdekes, hogy azok az állások fizetnek a legjobban, amikben hazudozni kell. Sajnos. Én biztosan nem lennék ilyenre képe, akármennyit is fizetnek! Nem szeretném csak azért lesüllyeszteni egy ország vagy egy közösség színvonalát, mert jól fizetnek! Semmilyen pénz nem ér ennyit!
Mint minden szélhámos, ők is tudják magukról, hogy azok.
Az viszont igaz, hogy azért jó szélhámosok, mert több eszük van, mint akiket becsapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!