Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Az Asztro-show Astro-világ...

Az Asztro-show Astro-világ műsorokban szereplő jósok tudják, hogy átverésben vesznek részt szerintetek?

Figyelt kérdés

Nagyon megdöbbentem ezen. Én is szoktam nézni, telefonálni nem mert drága nekem, de valaki kigyűjtötte a betelefonálókat (kamutelefonáló 1.2.3 stb.) és tényleg ugyanazok a személyek telefonálnak több néven újra és újra!!!

https://www.youtube.com/results?search_query=asztro+%C3%A1tv..

Csak az érdekelne megmondom őszintén Müller Rózsa miatt, akiben nagyon csalódott lennék, hogy ők nem tudják, hogy ezek beépített emberek magyarán ők is átvertjei a műsor üzemeltetőinek szerintetek?

2016. nov. 8. 12:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%

Tudják.

Mondom úgy,hogy egy ismerős anyukája is ott üldögél,nem minimálbérért.

Sőt,azt is tudja, hogy amit csinál, az is átverés. De jól jön a pénz.

2016. nov. 8. 13:36
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát akkor biztos igaz:(((((( Nagyon szomorú. Sok szedett vetett "jós" dolgozik ott, de Rózsát pl másnak gondolja sok mindenki szerintem.
2016. nov. 8. 14:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb melóhely, tuti nem 500forintos órabérért üldögél, és még csak le se izzad. Már-már politikusi állás
2016. nov. 8. 15:05
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen, egy cikkben milliárdos üzletként írják, magyar cég üzemelteti. Akkor biztos jól fizet a munkatársaknak.
2016. nov. 8. 15:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Egy Fix TV-s beszélgetésben volt Vágó meg egy csaj, aki ő maga is dolgozott egy rövid ideig betelefonálós jósdában, és ő mesélte, hogy azért a legtöbb ilyen telejós teljesen tisztában van vele, hogy csaló. Elsőre talán meglepőnek tűnhet, de igen, bőven vannak olyan emberek, akik tudják, hogy hazudnak, csalnak, nem önmagukat tévesztik meg, és mégis a lelkiismeretük szava nem szólal fel ez ellen.
2016. nov. 8. 16:15
 6/13 anonim ***** válasza:
Tudják. Müller Rózsáról pedig nagyon keveset tudsz, ha emiatt csalódnál benne. :D
2016. nov. 8. 17:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Minden,ami 0690-nel kezdődik:átverés.
2016. nov. 8. 17:23
 8/13 anonim ***** válasza:
Persze.
2016. nov. 8. 17:48
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek azt hiszik, hogy a csalók olyanok, mint a gügye kis óvodások vagy szellemi fogyi emberkék és teljesen átlátszóak.

A másik típus, aki tudja hogy csalókról van szó valószínűleg, de jól esik neki a csalás.

A jó csaló meg még el is hiszi, hogy igaza van.

2016. nov. 8. 20:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Tudják,de néha néző is hívja mert bedől a hülyeségnek.
2016. nov. 8. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!